Основні переваги beauty-продуктів з Кореї

Основні переваги beauty-продуктів з Кореї

03.08.21 08:25 0 672

У косметики, виробленої в країні ранкової зорі, так багато переваг, що розповідати про них можна нескінченно. Тому в даній статті виділено лише найважливіші, хоча і не завжди очевидні плюси корейської косметики. Ну а придбати її в Україні можна тут.

Специфічні знання та вікові традиції

У сфері медицини та косметології корейці накопичили багаторічний досвід. Він базується на трьох важливих складових:

  • застосування для виробництва косметичних засобів унікальних видів рослин і тварин, які не зустрічаються в інших куточках планети;
  • використання сплаву технологій, що з'явилися на території найдавніших сусідніх країн з багатою історією;
  • деяка ізоляція держави від інших культур;
  • втілення в життя стародавніх рецептур, що передаються з покоління в покоління.

Як результат, інформація, якою володіють корейські косметологи, абсолютно недоступна для європейських фахівців. Це і робить корейську косметику унікальною.

Акцент на натуральному складі

Переважне використання органічних компонентів — справжнє кредо корейських косметичних компаній. Кількість таких інгредієнтів в складі більшості продуктів, що розробляються корейцями, доходить до 80-95%. Фахівці з Країни ранкової зорі наполегливо уникають введення у свої beauty-препарати агресивних штучних з'єднань, включаючи консерванти. З цієї причини відмінною рисою корейської косметики є гіпоалергенність. До того ж багато фірм випускають свою косметику в особливій упаковці, що сприяє продовженню терміну придатності продукту.

Висока ефективність beauty-препаратів

Вона обумовлена не тільки натуральністю складу, а й тим, що:

  1. Корейці при виробництві косметичних продуктів застосовують велику кількість інноваційних, оригінальних і екзотичних компонентів. Якщо почитати список інгредієнтів тоніка або крему, розробленого в Південній Кореї, часто можна помітити такі незвичайні назви, як, наприклад, екстракт ласточкіного гнізда, кінський жир, осляче молоко, червоний женьшень, зміїна отрута, муцин (слиз равлика), чорна ікра та ін.
  2. Корейські компанії впроваджують в косметичні склади велику кількість речовин з потужними зволожуючими, антиоксидантними та омолоджуючими властивостями — гіалуронову кислоту, колаген, еластин, пептиди, нуклеозид аденозин, колоїдне золото, епідермальний фактор росту, екстракти алое, зеленого чаю, перлів, маточне молочко.
  3. Косметика з Кореї містить антибактеріальні сполуки. Яскравий приклад — прополіс і бджолина отрута.

Склад продуктів збалансований, а концентрація речовин, що до них входить неймовірно висока. Це теж не може не відбиватися на результативності застосування корейських beauty-засобів в позитивному ключі.

Відмінна якість косметичної продукції

Сформований колись стереотип про низьку якість азіатських препаратів для догляду за шкірою і волоссям давно спростований сучасними східними брендами. А у випадку з корейською косметикою він і зовсім не має права на життя. Beauty-продукція з Південної Кореї за якістю нітрохи не поступається, а то і перевершує засоби, створювані європейськими компаніями. Корейські лабораторії та фабрики з виробництва косметики оснащені за останнім словом техніки, причому використовувані ними обладнання можна сміливо назвати самими передовими у світі.

Фахівці даної країни при розробці засобів по догляду та декоративних засобів звертаються до унікальних косметичних формул, а масовий випуск beauty-продукції випереджає тривалими науковими дослідженнями, результати яких обов'язково патентують. На всіх стадіях виготовлення косметики здійснюється безперервний і дуже строгий контроль її якості. Готові препарати краси проходять обов'язкову сертифікацію.

Все це стає можливим завдяки тому, що в Південну Корею надходить величезна кількість інвестицій. Саме вони надають корейським виробникам унікальну можливість першими у світі впроваджувати нові технології, передові матеріали та висококласне обладнання.

Випуск поряд зі звичними продуктами інноваційних косметичних засобів, які не мають аналогів

Це корейці придумали знаменитий ВВ-крем, нехай і використовували для реалізації своєї ідеї напівзабуту розробку німецького лікаря: кушон, патчі для очей, Тінто, тканинні маски, фінішер, гідрофільні олії. Якимись винаходами з даного списку європейки та, зокрема, багато росіянок користуються регулярно (мова йде про тканинні маски, патчі та ВВ-крем). А вже про корейські сироватки, а точніше — їх неперевершену якість — не знає тільки ледачий. І знову все це служить явним доказом того, що косметика з Південної Кореї поза конкуренцією.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)
Наступна новина: Відзначення 30-річчя ...

КОМЕНТАРІ