Серед нелегальних мігрантів,що потрапляють до Литви з Білорусі,знайшли росіян

Серед нелегальних мігрантів,що потрапляють до Литви з Білорусі,знайшли росіян

05.08.21 08:20 0 326
Громадяни Росії разом із нелегальними мігрантами з інших країн намагалися проникнути в Литву через білорусько-литовський кордон, повідомив заступник міністра закордонних справ Литви Мантас Адоменас в ефірі радіостанції «Ехо Москви» 3 серпня.

«У нас був діалог з представником Російської Федерації, тому що там є і російські громадяни, які перетинають цю межу. Їх теж будемо повертати», – сказав дипломат.

Адоменас не уточнив, скільки російських громадян нелегально потрапили до Литви через Білорусь.

Всього з початку року литовські прикордонники затримали понад чотири тисячі нелегальних мігрантів (за весь 2020 рік таких було менш як 100). За словами Адоменаса, дві третини затриманих є громадянами Іраку. Заступник міністра зазначив, що білоруські прикордонники проводжають біженців до кордону, що підтверджують відеозаписи.

У ніч на 3 серпня литовські прикордонники почали розгортати нелегальних мігрантів, які збиралися перетнути кордон з боку Білорусі. За день до країни не пустили близько 180 людей. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Литві зафіксували, як автомобіль білоруських прикордонників супроводжував мігрантів до кордону ЄС

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди відзначення Дня ...
Наступна новина: Впродовж червня-липня ...

КОМЕНТАРІ