США планують відправити за кордон ще 500 мільйонів доз Pfizer до кінця місяця

США планують відправити за кордон ще 500 мільйонів доз Pfizer до кінця місяця

05.08.21 11:06 0 410
Сполучені Штати почнуть розподіляти 500 мільйонів доз вакцин Pfizer/BioNTech до 100 країн із нижчим доходом пізніше цього місяця. Про це президент США Джо Байден заявив 3 серпня.

Байден вказав на те, що США вже розподілили між 65 країнами 110 мільйонів доз.

Сполучені Штати продовжать надавати десятки мільйонів доз протягом літа, в тому числі заплановані 500 мільйонів, заявив президент країни, додавши, що Вашингтон не очікує нічого натомість.

«Ці партії вакцин від Америки безкоштовні. Ми їх не продаємо. Це не кумівство, жодних умов не висувається. Ми робимо це, щоб рятувати життя. Це все», – сказав Байден.

Згідно із заявою Білого дому, адміністрація оцінює низку факторів, в тому числі кількість хворих на COVID-19, рівень смертності, госпіталізації та здатність країни отримувати і розподіляти вакцини, перш ніж вирішувати, куди надсилати дози.

Водночас президент США запевнив американських громадян, що для внутрішнього користування вакцин теж вистачить, і закликав вакцинуватися, заявивши, що вірус «нібито пожежа, рухається невакцинованими громадами». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Акушерські організації США радять вагітним вакцинуватися від COVID-19

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КМДА: «Квітам України» ...
Наступна новина: Росія: соратницю Навального ...

КОМЕНТАРІ