Що потрібно знати для вирощування конопель аутдор?

Що потрібно знати для вирощування конопель аутдор?

05.08.21 22:10 0 937

Індорний гровінг конопель вимагає багатьох речей - створення своїми руками або покупка гроубокса, ламп, вентиляторів, настройка світла з вентиляцією, - без яких чудово обходяться в аутдорі. Істотна економія, спрощення процесу вирощування, а також більш висока врожайність кущів - три причини, чому Гроверу варто хоча б раз спробувати аутдор. Але тут не обійтися без правил і нюансів, які потрібно знати до висадки розсади. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Ukhta420.com, в якому можна придбати насіння коноплі в Україні.

Знайте свій клімат

Іспанські сідбанкі цілком можуть ставити в описі свого насіння позначку «для аутдору». Важливо розуміти, що без будь-яких уточнень ця інформація актуальна для субтропічній Іспанії, а не, наприклад, помірно континентального клімату. Перед тим як йти вибирати насіння потрібно знати погоду, при якій вони будуть рости. І чи будуть, оскільки стабільні температури вище тридцяти градусів і нижче дванадцяти погано переносять ряд Стрейна, так само як і часті дощі і вітер.

Знати нюанси свого клімату потрібно, щоб, наприклад, шукати саме життєздатні сорти, які легше перенесуть скачки температури і інші неприємності. Або сорти з коротким періодом вегетації і цвітіння. Також важливо враховувати тривалість світлового дня, яку по конкретному регіону легко знайти в інтернеті.

Правильно виберіть місце для клумби

Растишка повинна «харчуватися» прямими сонячними променями хоча б п'ять-шість годин на день, бажано, після полудня, тобто в самий пік сонячної активності. Але якщо температура вдень стабільно тримається вище тридцяти градусів, то на світлі канабіс повинен знаходитися рано вранці, а вдень - в тіні. При такій погоді варто вибирати місця для посадки з відмінною вентиляцією, а ось в холодному кліматі, навпаки, рекомендується уникати добре продуваються місць - тут важливіше зберігати більше тепла. Також потрібно пам'ятати про висоту рости. Наприклад, сатівние гібриди в аутдорі можуть виростати до трьох-чотирьох метрів.

Вивчіть склад грунту для висадки

Безпечніше використовувати готовий субстрат / грунтосуміш, але при бажанні заощадити і використовувати грунт з вулиці, важливо спочатку розібратися з його типом. Коноплях потрібна грунт з невеликою кислотністю, насиченою органікою і хорошим дренажем. Вона повинна добре вбирати воду, пропускаючи надлишок, і насичуватися повітрям.

Існують 3 види грунтів:

  1. Глинистий, і в чистому вигляді він не підходить каннабісу, оскільки повільно висихає і погано збагачується повітрям. Щоб зробити її придатною для рости, потрібно десь за місяць до посадки в місці, де буде Гров, вирити яму і удобрити її органікою. Це не тільки забезпечить аерацію і дренаж, але і збагатить ґрунт корисними компонентами.
  2. Піщаний, підходить краще глинистої. Він швидко сохне, добре прогрівається, але при регулярному поливі з нього дуже швидко вимиваються поживні речовини. Вихід - удобрювати за тим же принципом, що і глинистий, але тільки комбінацією з компосту, кокосових волокон і торфу. Якщо температура регулярно тримається вище тридцяти градусів, піщаний грунт для захисту від перегріву потрібно мульчувати.
  3. Мулистий - найкращий варіант для канабісу. Він темний і розсипчастий, добре прогрівається, утримує поживні речовини, насичується повітрям і оптимально тримає воду. Найкраще набирати його з дна озера або річки.

Правильно організуйте полив

Каннабісу зазвичай не вистачає природних опадів або грунтових вод, тому для жаркого і посушливого клімату можна рекомендувати наступне:

  • Не скупитися на полив - поливати часто і багато. У спеку великі рослини можуть забирати до тридцяти п'яти літрів кожен день. Звичайно поливати потрібно не бездумно, а в міру висихання грунту (повинно бути сухо на два-три сантиметри вглиб). Доброю ідеєю буде обзавестися невеликим вимірником вологості.
  • Є сенс уповільнити дренаж води, помістивши на дно ямки глину або камені.
  • Варто продумати стік води до кущів, щоб залишки дощу не пропадали дарма.
  • Можна використовувати полімерні кристали, які поглинають воду. Їх розташовують біля коріння конопель, щоб утримати якомога більше вологи.

Для дощових регіонів, навпаки, потрібно покращувати дренаж грунту, щоб не привести до застою води біля коріння:

  1. садити канабіс «вище», наприклад, в підняті грядки;
  2. створювати стічні канави, щоб дощова вода стікала повз місця Гров;
  3. поліпшити дренаж гравієм, галькою і перлитом.

Для поливу не підійде водопровідна вода - занадто жорстка і хлориста. Перед поливом її потрібно відфільтрувати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Советы начинающим ...
Наступна новина: Екскомандиру «Беркуту» ...

КОМЕНТАРІ