На Тернопіллі у Зборові щодня,без перерви на вихідні,вакцинують всіх бажаючих

На Тернопіллі у Зборові щодня,без перерви на вихідні,вакцинують всіх бажаючих

08.08.21 09:17 0 389
Центр масового щеплення в спортивному комплексі Зборівської гімназії працює у щоденному режимі та готовий щепити кілька сотень громадян в день. Для цього в центрі працює декілька мобільних бригад, а в наявності препарати Moderna, CoronaVac та Pfizer-BioNTech.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш ознайомився із діяльністю центру. Сама процедура вакцинації проходить за стандартним алгоритмом. Кожен охочий може записатися на щеплення через медичну онлайн - платформу або прийти до пункту вакцинації з документами, щоб пройти процедуру за живою чергою.

- Наразі особлива увага приділяється вакцинації громадян, які мають широке коло спілкування. Це медики, військові, освітяни та інші. Ці категорії населення найбільш вразливі та мають завчасно потурбуватися про щеплення. Особливо освітяни, які вже восени повертаються до навчальних закладів, де постійно контактуватимуть з іншими людьми, зокрема, дітьми, - наголосив Володимир Труш.

Отримати щеплення можна з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00; у суботу та неділю з 10:00 до 16:00 за адресою місто Зборів “Спортивний комплекс Зборівської гімназії”

тел: 096-140-88-55; 035-402-12-92

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfy4ITaYUc.../viewform...

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: брату Навального ...
Наступна новина: Ціни на газ у Європі ...

КОМЕНТАРІ