Як підібрати міжкімнатні двері по дизайну?

Як підібрати міжкімнатні двері по дизайну?

08.08.21 00:18 0 1221

Виробники міжкімнатних дверей досить швидко реагують на зміну дизайнерських переваг клієнтів випуском нових колекцій, з новими стилістичними рішеннями. І в цілому, у виробників виходить це непогано. Асортименту вітчизняних фабрик вистачає, щоб повністю закрити потреби ринку, і тільки деякі, кому дозволяють фінанси, купують двері італійських майстрів.

При ближчому знайомстві з асортиментом міжкімнатних дверей, дивуєшся величезній кількості варіантів виконання. У кожного виробника безліч моделей, кожна з яких може бути будь-якого кольору, з величезною палітрою. Ще один порядок до кількості варіантів додає чималий вибір скла і декоративного оформлення прорізів.

Вибрати те, що потрібно, не зробивши стилістичних помилок, завдання для звичайної людини непросте. Щоб полегшити завдання вибору, необхідно класифікувати основні напрямки в дизайні дверей. Можливо, це допоможе вам підібрати правильний варіант. Ну а в інтернет-магазині https://lispromgrup.com/dveri/ ви безпосередньо можете придбати собі міжкімнатні двері за доступною ціною.

Двері в стилі техно

У дизайні вузькі поперечні та поздовжні скла, паралельні лінії, часто полотна чергують дерево і скло однакової ширини. Такі двері можна підібрати практично до всіх сучасних стилів інтер'єру, а також ф'южн, лофт і до Японського стилю. Конструкція дверного полотна зазвичай розбірна, поперечки з'єднані з боковинами на стяжки, якщо розіб'ється скло або щось зламається можна замінити цей елемент.

Якщо конструкція у таких дверей приблизно однакова, то за матеріалами обробки можна вибрати: екошпон (синтетичний матеріал) або натуральний шпон. Двері з облицюванням з екошпон дешевше шпоновані, їх конструкція легше — в ній більше порожнин, зовнішній шар МДФ більш тонкий.

Модерн

Сучасні двері з різними за формою фільонками, причому вони можуть бути неправильної форми. Підійдуть такі двері до сучасних інтер'єрів і до стилю модерн — округлі форми, плавні лінії, заокруглені краї, натуральний матеріал обробки. В основному такі двері покривають натуральним шпоном.

Хай тек

У дизайні тільки прямі кути та лінії, з прикрас тільки металеві молдинги та скло, мінімум всього зайвого. Якщо є скло, то в одній площині з полотном. Двері встановлюють в одній площині з лиштвами, використовуються для цього приховані петлі, лиштви тільки плоскі та прямі. Підходять до ультрасучасних інтер'єрів.

Класика

Конструкції з двома і трьома фільонками найбільш популярні варіанти. Фільонки можуть бути будь-якої форми, від прямокутника до овалу, іноді їх замінюють на скло. Фільонки та скло можуть обрамляти багет або штапики — від маленьких і непомітних до великих і опуклих, багатоступеневих. Дуже популярні зараз двері з 4-ма фільонками, це так званий "хрест". Виготовляють фільончасті двері в основному цілком з масиву, або всередині дешевий масив, а зовні дорогий шпон.

Біла класика

Дуже популярний зараз різновид класичних дверей, відрізняється від звичайної класики тим, що вони покриті непрозорою емаллю. Колір може бути не тільки білий, часто використовуються відтінки бежевого і молочного кольору. Саме білі двері можна підібрати й до сучасних інтер'єрів, доповнивши композицію білими плінтусами та молдінгами. Часто на такі двері наноситься патина, ефект старовини використовується дизайнерами в інтер'єрах в стилі лофт, кантрі, прованс, класика, гранж.

Бароко

Бароко — класика з елементами палацової розкоші. Складні за формою фільонки та багет, решітки та різьблені елементи роблять такі двері справжнім витвором мистецтва.

Романтизм

Романтизм — як палацовий, але більш сучасний. Теплі приємні для ока кольори: бежевий, молочний. Тільки натуральна деревина, плавні лінії, арки або арочні двері, красиве скло з прикрасами, може бути ручний розпис.

Кантрі

Один із сільських стилів, для якого характерні двері з вираженою структурою деревини, малюнок деревини з сучками, грубо зроблені, ніяких прикрас. Це можуть бути як двері з 100% масиву, так і шпоновані двері або з плівковою обробкою під дерево.

Прованс

В основному це класичні двері, пофарбовані у світлі приглушені тони (білий, бежевий, блакитний), при цьому під фарбою обов'язково видно структуру дерева. З прикрас: ковані (можна використовувати при підборі фурнітури до дверей) і різьблені елементи (можуть бути лиштви, капітелі).

Скандинавський стиль

Сільський стиль, що зародився в північних країнах. Характерне використання простих порід дерева: сосни, берези. Колірна гамма проста — всі відтінки білого, від сірого до бежевого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 85)
Наступна новина: 7 советов для покупки ...

КОМЕНТАРІ