Як підлітку заробити кишенькові гроші,не роздаючи листівки?

Як підлітку заробити кишенькові гроші,не роздаючи листівки?

08.08.21 22:55 1 860

Як заробити підлітку кишенькові гроші? Способи підробітку для дітей, які перебувають на сімейному навчанні.

Інформація з ресурсу: itstatti.in.ua/zarobitok-v-interneti/450-yak-zarobiti-groshi-v-12-16-rokiv.html.

Сімейна освіта вивільняє час: те, що в школі проходять протягом декількох днів, вдома можна вивчити всього за одне заняття. Хоумскулер не витрачає час на дорогу до школи і непотрібні йому факультативи. У підлітків, які освоюють шкільну програму на домашньому навчанні, є час не тільки на навчання, а й на захоплення, багато з яких можна монетизувати. А значить, не на шкоду знанням заробляти кишенькові гроші.

Погодьтеся, здорово отримувати винагороду за те, що вам і так подобається. Сподіваємося, що наступні ідеї надихнуть вас знайти своє ідеальне хобі, яке буде приносити вам дохід.

Блоггерство

Якщо ви любите соціальні мережі і спілкування з людьми, то блогосфера — ваш шлях підробітку.

Найпростішою і популярною платформою для ведення блогу зараз є Instagram. Там розміщують фотографії з текстами і Stories-Короткі відео, зникаючі через 24 години. Заробляти на блозі з маленькою кількістю передплатників навряд чи вийде, але якщо розвивати його, популярність зросте і на вас звернуть увагу рекламодавці.

Якщо вам подобається знімати і монтувати відео, Ласкаво просимо на YouTube. Коли канал досягає позначки в 1000 передплатників і 4000 годин переглядів, власник стає партнером відеохостингу і може отримувати гроші.

Популярність набирають також ресурси з короткими мобільними кліпами-TikTok, Like та інші. Так, Єлизавета Стриж перейшла на сімейне навчання в домашній онлайн-школі «Фоксфорда», виявила, що у неї звільнилася велика кількість часу і почала знімати короткі відео. За рік вона набрала мільйон передплатників і стала заробляти на цьому.

Тематика блогу може бути будь-яка. Деякі просто діляться своїм життям в Instagram. Дівчинка в 16 років, живучи в селі, змогла розвинути блог, аудиторія якого вище 1,2 мільйона передплатників, і створити кілька бізнес-проектів.

Хтось вибирає вузьку конкретну сферу-наприклад, вивчення іноземної мови або психологію взаємин. Шістнадцятирічна Сніжана Лобода успішно веде акаунт @snegana_sky, який налічує понад 80 тисяч активних підписників. Теми її постів-прийняття себе, відносини з батьками і близькими людьми, внутрішні переживання і все те, з чим стикаються підлітки.

Щоб набрати популярність, потрібно вкладати в блог працю і енергію. Ось кілька порад, як розвиватися і набирати передплатників.

  • Продумайте стиль блогу. Про що ви будете розповідати? В якому форматі? Яка цільова аудиторія?
  • Складайте план публікацій і дотримуйтеся його. Важлива не тільки регулярність, але і смислова змістовність контенту. Якщо блог присвячений навчанню або окремому аспекту освіти, наприклад, іноземної мови, ви зможете застосовувати знання, отримані на заняттях. Ви вб'єте відразу двох зайців: інформація краще закріпиться в голові, а передплатникам буде цікаво дізнаватися нове.

Продаж фотографії на стоках

Захоплюєтеся фотографією? Спробуйте заробляти кишенькові гроші, співпрацюючи з фотостоками. Фотосток — фотобанк) - це місце, де з'єднуються фотографи з усього світу і люди, яким потрібні фотографії.

У світі існує безліч журналів, газет, сайтів, яким щомісяця, щотижня і навіть щодня потрібні ілюстрації для статей, сторінок і макетів. Щоразу наймати фотографів невигідно. Для вирішення цієї проблеми створені фотобанки. З їх допомогою навіть фотограф з далекої глибинки може продавати свої роботи по всьому світу, а люди — отримати потрібні їм ілюстрації.

Новачок на фотостоці навряд чи заробить велику суму, але в якості кишенькових грошей — те, що треба. А якщо рости і розвиватися як професіонал, можна в майбутньому перетворити фотографію в основний вид діяльності.

Організація заходів

Ви пунктуальні, уважні і відповідальні? Знаєте, як організовувати події і управляти людьми? Тоді спробуйте себе в якості менеджера.

Випускник домашньої онлайн-школи "Фоксфорда" Анатолій Лукін ще в 11 класі почав працювати в ESL, одній з кіберспортивних організацій світу, і заробляти більше 200 доларів на тиждень. В його обов'язки входить допомога в організації турнірів з кіберспорту на території Росії. Анатолій позитивно висловлюється про свій досвід. Крім очевидного плюса у вигляді грошей на кишенькові витрати, робота мотивує і дає зрозуміти, навіщо потрібно вчитися.

У людини має бути розуміння, навіщо йому це, до чого веде цей шлях? Тоді він буде займатися сам, без шкільного нагляду.

Малювання

Це ще одне хобі, яке часто приносить кишенькові гроші підліткам. Зараз в тренді графічні малюнки, створені на планшеті. Такі твори називаються "артами".

Вікторії Доміненко, учениці домашньої онлайн-школи "Фоксфорда", вдається на цьому заробляти. Перші роботи Віка продавала по 20 грн, а тепер вже по 80.

Олена Руденко, ще одна випускниця "екстернату Фоксфорда", перейшла на сімейну освіту, втомившись від конфліктів з вчителями через кольорове волосся або малюнки в зошиті. Зараз вона сама заробляє гроші і планує стати супер крутим фахівцем в області комп'ютерної графіки. Олена обожнює малювати!

Це моя улюблена справа, робота і майбутня професія. Спочатку дивилася чужі малюнки, пробувала створювати свої, набивала стиль. Поступово зібралося портфоліо, стали надходити замовлення.

Турбота про тварин

Якщо ви любите тварин, можна поєднати приємне з корисним. Наприклад, вигулюючи собак, можна заробляти кишенькові гроші. Щогодини роботи вигульника собак оплачується за заздалегідь обумовленою ставкою. За одну прогулянку від господарів можна отримати близько 80 грн. За собак великих порід платять більше.

Пошукайте серед знайомих або сусідів зайнятих собаковласників і запропонуйте брати їх вихованця на прогулянку за невелику плату. Можна шукати вакансії на форумах, дошках оголошень, або самому розвісити оголошення по району.

Резюме

Кишенькові гроші допомагають вчитися планувати Фінанси, прищеплюють любов до праці і задовольняють настільки важливе в підлітковому віці почуття незалежності. На сімейній освіті у вас більше можливостей розвиватися і отримувати свій перший самостійний дохід. Але пам'ятайте: підробіток не повинна заважати навчанню.

Автор - Вольдемар Воронцовський.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)
Попередня новина: Какие преимущества ...
Наступна новина: Росія: два селища в Якутії ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
iwtkllmslf - 08.08.21

С уводольствием пожал бы автору руку, его сайт - чудо.