Переваги,особливості виробництва надувних човнів Барк

Переваги,особливості виробництва надувних човнів Барк

09.08.21 17:18 12 836

Торгова марка Bark, під якою працює фірма — виробник, зареєстрована у 2001. Виробничі потужності знаходяться в місті Дніпро, Україна. Спочатку модельний ряд був дуже мізерний, становив лише 10 моделей. У 2013 асортимент значно збільшився. З того моменту надувні човни Барк почали випускатися в більш ніж 50 варіантах модельної комплектації.
Наразі модельний ряд продовжує зростати. На виробництві працює понад 170 осіб. Площа цехів по створенню ПВХ човнів становить 3500 м2. Кожна човен Барк виготовляється вручну. ISO 9001 - згідно до сертифіката якості збираються човни Барк. Вироби фірми та фурнітура, робляться з гарантією якості терміном на 3 роки. До речі, придбати човки Барк можна в інтернет-магазині https://lodka5.com.ua/naduvnie-lodki/bark-1/.

Технічні особливості човнів Барк

Перше, на що варто звернути увагу — матеріал виготовлення. Барк виробляється з високоякісного армованого полівінілхлориду німецького і корейського виробництва. Також використовуються якісні клейові матеріали.

У виробництві є обов'язкові правила. На невеликих човнах для риболовлі співвідношення довжини до ширини повинне бути 2:

  1. Тобто ширина повинна дорівнювати половині довжини — золотий стандарт надувних човнів. Якщо збільшувати довжину, то можна виграти на швидкості, а якщо ширину, то на вантажопідйомності та стійкості на воді. Виникають інші нюанси, існують човни ПВХ Барк, які відхиляються від стандарту для досягнення інших цілей: зручності, відсутність необхідності реєструвати човен (наприклад, човен Барк 250) і практичності на воді.
  2. Не просто так на кожній водоймі в Україні можна зустріти саме човни Барк. Признання у рибалок заслужити непросто. Варто зробити пару човнів низької якості і "сарафанне радіо" різко зашкодить заводу. Тому, кожен човен перед відправкою ретельно перевіряється, перш ніж виїхати до вас в місто!

В каталозі заводу присутні гребні човни для риболовлі, човни з навісним транцем і човни Барк під мотор. В Україні на кожній водоймі можна їх зустріти завдяки практичності та надійності.

Для надійності вироби крім якісних матеріалів дотримуються технології збирання. Човни Барк виробляють по самому надійному методу клеєння стик в стик. Процес досить трудомісткий! Також використовується метод термічного зварювання, і стики проклеюються з двох сторін. Це робить стикувальні з'єднання міцними.

ПВХ човни Барк іноді помилково називають гумовими. Насправді це тільки звичка рибалок. ПВХ набагато міцніший і не має нічого спільного з гумою (крім того, що човни теж надувають). Човни Барк оснащують клапанами з фірмовим логотипом компанії, що покликане захистити покупця від підробок. Вибираючи модель в офіційного дилера, ви маєте можливість купити ПВХ човен безпосередньо від виробника, також виключаючи можливість стати володарем підробки. Конструктивно надійні клапани розташовуються збоку на балонах, що полегшує доступ до них. Їх число дорівнює числу балонів. Щоб спустити балони, досить прокрутити шток в клапані та залишити його відкритим.

Днище — слабке місце надувних човнів. Там, де роблять човни Барк, подбали, щоб дно не прогиналося. З цією метою використовують рейковий або суцільний фанерний настил.

Це важливо! На відміну від конкурентів, днище човнів Барк виготовляється з міцного ПВХ 1100 щільності. Так днище човнів Барк виходить більш стійким до пошкоджень і робить їх невразливими в щільному старому очереті.

Для рейкового килимка використовують спеціальну бакелітову фанеру. Головна умова — вологостійкість. Щоб не посковзнутися на мокрій підлозі, його роблять рифленим. Фанера виробляється з березового шпону, який просочується клеєм. Склеювання листів шпону відбувається під високим тиском, що робить матеріал практично монолітним. У надувних човнів ПВХ Барк днище за допомогою смужок полівінілхлориду оснащують кишенями для планок килимка. Жорстке дно підсилює конструкцію.

Є варіант із суцільним жорстким фанерним настилом-книжкою та алюмінієвим дном, однак вони коштують значно дорожче.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 109)
Попередня новина: Переваги SMM-просування
Наступна новина: Як правильно вибрати сервіс ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Candyrainu - 09.08.21

Монетизацией лучше займитесь. А так отлично!

аватар країна
Finn4ik134 - 09.08.21

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
datSALTYCAT - 09.08.21

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
TDargye - 09.08.21

Мне все понравилось

аватар країна
Creor - 09.08.21

Це просто бомба !!!

аватар країна
Crutt - 09.08.21

Через деякий час Ваша стаття стане популярною. Запам'ятайте мої слова.

аватар країна
dementos - 09.08.21

Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?

аватар країна
sp3cc - 09.08.21

Help! У автора автограф можно взять?

аватар країна
kilogrammgvozdei - 09.08.21

Велике спасибі, прикольно написано креативно

аватар країна
aka_b - 09.08.21

підкупила щирість статті

аватар країна
Tatarena085 - 09.08.21

супер оригінально

аватар країна
GriWan - 09.08.21

Мені, наприклад є чим поділитися, думаю не тільки мені.