Лукашенко відкинув звинувачення в причетності до смерті Шишова

Лукашенко відкинув звинувачення в причетності до смерті Шишова

10.08.21 10:30 0 436
Олександр Лукашенко на пресконференції з приводу річниці білоруських президентських виборів відкинув звинувачення в причетності до смерті в Києві активіста Віталія Шишова. На початку серпня очільника «Білоруського дому в Україні» знайшли повішеним в одному з парків на околиці української столиці.

«Ви взяли цю людину до себе, ви несете за неї відповідальність. До чого тут Лукашенко?.. Він був на вашій території ... Ви, будь ласка, займайтеся і дайте нам відповідь, хто повісив, як повісив громадянина Білорусі», – заявив Лукашенко, звертаючись до українських спецслужб.

Голова громадської організації «Білоруський дім в Україні» Віталій Шишов зник у Києві 2 серпня. Він вийшов на ранкову пробіжку і не повернувся.

3 серпня його знайшли повішеним у лісопарку на околиці Києва. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство і розглядатиме всі версії, в тому числі вбивство, замасковане під самогубство. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Після смерті Шишова: «ескадрони смерті» Лукашенка знову наганяють страх

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Люди з інвалідністю на ...
Наступна новина: Британія запровадила нові ...

КОМЕНТАРІ