На Тернопіллі треба нарощувати темпи вакцинації в усіх регіонах,- Кирило Тимишенко

На Тернопіллі треба нарощувати темпи вакцинації в усіх регіонах,- Кирило Тимишенко

10.08.21 09:08 0 970
З переходом до 5 етапу вакцинації всі, незалежно від категорій можуть отримати щеплення в центрах масової вакцинації, кабінетах щеплення і мобільних бригадах. Черкащина – четверта за темпами вакцинації серед областей України, повідомив заступник очільника ОП, координатор програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” Кирило Тимошенко.

“ у Черкасах перевірили роботу такого центру. Хороші умови, з дотриманням всіх санітарних норм. Достатньо вакцин кількох видів, наразі можна вибрати між CoronaVac, Pfizer та Moderna”, - зазначив заступник голови ОП.

В області зробили понад 216 тисяч щеплень, працюють 30 центрів вакцинації, 95 пунктів щеплень і 25 мобільних бригад.

За словами Кирила Тимошенко, темпи вакцинації треба нарощувати у всіх регіонах. Кожна область повинна мати мінімум один великий центр масової вакцинації а також центри вакцинації у кожному райцентрі та містах із населенням понад 100 тисяч мешканців.

“В нас достатньо вакцин і кваліфікованих медичних працівників. Будь ласка, скористуйтесь цією можливістю, захистіть себе і близьких”, - сказав Тимошенко.

Також має бути організовано безкоштовне підвезення до пунктів вакцинації людей, які проживають в менших населених пунктах.

Офіс Президента постійно контактує з місцевою владою і головами обласних держадміністрацій через селекторні наради і пряме спілкування

“Головам обласних адміністрацій поставлено завдання проїхати районами і особисто перевірити, як організовано процес. Чи знають люди, як отримати щеплення і де його зробити. Впевнений, що приїзд очільника області приверне увагу і допоможе переконати людей не зволікати з щепленням від COVID-19”, - сказав замголови ОП.

Нагадаємо, раніше заступник голови ОП, координатор президентської програми “Велике будівництво” Кирило Тимошенко повідомив, що цього року планують модернізувати 200 приймальних відділень у лікарнях.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рига розглядає варіант ...
Наступна новина: Військове відомство США ...

КОМЕНТАРІ