Переваги композицій з повітряних куль

Переваги композицій з повітряних куль

10.08.21 20:42 0 907

Композиції з повітряних куль від компанії funparty - окремий чудовий подарунок і відмінне доповнення до основного презенту на будь-яке свято. Повітряні кульки — це позитивно, оригінально і цікаво. Такий сюрприз точно запам'ятається надовго, викличе щире захоплення, подарує багато радості та посмішок і не залишить нікого байдужим. Композиція з повітряних куль вигідно виділиться на тлі інших нудних традиційних подарунків і приверне увагу гостей своєю красою і яскравістю. Крім цього, надувне оформлення буде актуальним до виписки з пологового будинку, на новорічне свято і жіночий день, до дня Всіх Закоханих, до Дня захисників, до Дня сім'ї та до Дня Всіх Святих. До речі, замовити композиції з повітряних куль можна на сторінці.

Кульки можна використовувати в якості:

  • презенту до дня народження;
  • декору святкового залу повністю або частково (наприклад, готовими буквами та цифрами можна викласти вітальний напис на стіні);
  • оформлення відкритого майданчика: гірляндами можна прикрашати перила і лавки, альтанки та столи;
  • маркетингового інструменту для проведення промо-акцій: ними можна прикрасити торговий зал при відкритті, роздавати відвідувачам.

Оформлення надувними кульками часто називають аеродизайном. Це оригінальне дизайнерське рішення, в якому використовуються композиції, конструкції та вироби. Для створення композицій з повітряних куль на замовлення можна вибрати звичайні кульки надуті повітрям, гелієві, фольговані, продукцію з малюнками та без малюнка.

Види композицій з повітряних куль:

  1. Хмара — це зв'язка надутих кульок, підібраних в гроно на різних рівнях. Хмари розміщують для декорування сцени та стелі, з їх допомогою позначають місця для фотосесій.
  2. Арки плетуть з гірлянд. Однакові за формою і розміром кульки перев'язують і щільно скріплюють разом. Візерунок створюється завдяки чергуванню виробів різного кольору. Гірляндами також прикрашають колони, вхідні групи, з них створюють декоративні проходи.
  3. Фонтани висотою до двох метрів — акцентна прикраса. У фонтані відмінно проглядається стійка з різнокольорових кульок і верхівка, вінчає надувною зірочкою або фольгованною фігуркою. Розставляють їх уздовж стін приміщення, біля столів, обрамляють декоративний коридор.
  4. Букети — традиційна оригінальна прикраса на святковий стіл і прикраси поверхонь.
  5. Фігури з надувних кульок — улюблений вид декору для дитячих свят. Герої мультфільмів, веселі звірі, принцеси, іграшки, янголята — цими фігурками оформляють зали або використовують їх у театральних дитячих постановках в якості веселих смішних декорацій.

Композиції з повітряних куль являються не тільки приємним подарунком, але популярним видом декору для прикраси приміщення завдяки своїм безперечним перевагам. За ними не потрібно їхати в саму компанію — можна замовити композиції з повітряних куль з доставкою в funparty не виходячи з дому.

Величезний вибір представленого асортименту дозволяє підібрати прикрасу для будь-якого свята: дитячого, корпоративного, сімейного. Можна композиції з повітряних куль купити для веселого святкування Нового Року і початку / закінчення навчального року, ними можна прикрасити зал для святкування весілля і зал для вручення дипломів. І безсумнівно, прикрашена надувними фігурами кімната — це буде дивовижний і радісний подарунок дитині будь-якого віку на день народження.

Переваги надувних куль:

  • Це святкова та ошатна прикраса. Навіть найпростіші повітряні композиції з повітряних куль несуть приголомшливий позитивний виплеск.
  • Надувні прикраси-декори елементарно встановлюються, їх можна пересувати, вони не вимагають догляду.
  • Кульки чудово виглядають разом з іншими елементами оформлення: драпіруванням тканиною, з живими квітами.
  • Це дуже виразний інструмент. Смислову інформацію несе тематичне застосування символічних фігурок (зірок, сердець).
  • Повітряні прикраси люблять і через їх економічність. Прикраси та фігури з них обійдуться недорого, будуть красиво і незвично виглядати, а оформлена кімната або зал будуть виглядати святково і яскраво.
  • На відміну від квітів надувні вироби не втратять зовнішній вигляд протягом декількох днів, не зів'януть на спеці та не деформуються при низькій температурі.
  • Цікаві композиції з повітряних куль допоможуть приховати непривабливі місця приміщення, відвернути увагу гостей від якихось технічних деталей (наприклад, під ними можна заховати дроти) і навпаки виділити якісь важливі зони.
  • Великий вибір варіантів фігур дозволить підібрати ідеальний декор для будь-якого приміщення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)
Попередня новина: Раздел имущества супругов
Наступна новина: Переваги SMM-просування ...

КОМЕНТАРІ