Чому для вирощування варто купувати гібриди соняшника?

Чому для вирощування варто купувати гібриди соняшника?

12.08.21 00:10 0 683

Саме соняшник являється високорентабельною сільськогосподарською кулютурою, яка дає можливість при невеликих затратах, отримати високі прибутки. Проте, варто врахувати і той факт, що може значно знизитися урожайність через шкідників, вплив хімікатів, несприятливі погодні умови та багато інших факторів. Саме тому потрібно використовувати гібриди, для того, щоб мінімізувати подібні ризики. Саме такий насіннєвий матеріал використовується для отримання навіть за несприятливих умов, максимально великий врожай. Варто розуміти ключові переваги гібридних сортів, якщо у вас є бажання купити насіння соняшника для вирощування. Нумо їх розгляньмо. Ну а безпосередньо придбати насіння гібрида соняшника можна в компанії "Mas Seeds": masseeds.ua.

Загальна висока якість

Зазвичай досягає 80-90%, схожість у гібридних сортів соняшника, та у деяких випадках вона наближається і до 100%, проте лише за сприятливих умов. Це вдвічі кращі показники, якщо порівнювати зі звичайними сортами. Отже, може отримати вдвічі більший врожай фермер з відповідними фінансовими результатами. Також, слід зауважити, що гібриди відрізняються гарним смаком та високим вмістом олії. Для переробки в різні харчові продукти, їх можна вирощувати.

Генетична однорідність

Проходять ретельний тривалий відбір гібридні сорти, перш ніж вони потрапляють в продаж. Залежить значною мірою від запилення якість сортового насіння, яке на жаль немає змоги контролювати. В результаті можна отримати неоднорідний насіннєвий матеріал. Проте, не мають такого різноманіття гібридні рослини.

Їхні характеристики, ріст, та розмір корзинок однакові. Також, варто зауважити, що рівномірне дозрівання являється ще одним плюсом гібридів. Не потрібно збирати в різний час частини врожаю. Отже, в результаті це значно мінімізує витрати.

Стійкість

Гібриди демонструють досить високий рівень спротиву підвищеній вологості, спеці та засухам, а також багатьом іншим негативним зовнішнім факторам. В різних кліматичних умовах можна вирощувати даний соняшник, при цьому його врожайність буде зберігатися на високому рівні.

Якщо говорити про дуже засушливі регіони, то для них були виведені спеціальні сорти, які можуть прекрасно витримувати знижений рівень вологи. Дуже часто недоліком гібридних сортів називають їх вартість. Проте, вона є повністю виправданою, якщо враховувати абсолютно всі вище описані переваги.

Менші витрати насіння, збільшена врожайність, менші витрати на зберігання соняшника повністю перекривають всю різницю в ціні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 97)
Попередня новина: Землевпорядні роботи в ...
Наступна новина: Преимущества частной ...

КОМЕНТАРІ