Вибір масла для масажу

Вибір масла для масажу

12.08.21 22:22 0 612

Масажне масло полегшує ковзання долонь по шкірі, не допускає її розтягування і масаж за допомогою масла проявляє додаткову дію: зволоження, пом'якшення, розігрів, прискорення процесу регенерації, нормалізацію ліпідного обміну, підвищення пружності. Досягнутий ефект залежить від базових і активних компонентів, включених до складу. Далі, ми розглянемо основні різновиди масажних масел. Ну а в інтернет-магазині https://zelenayaapteka.com/telo/massazhnoe-maslo/, ви безпосередньо можете їх придбати.

Різновиди масел для масажу

Для масажу обличчя і тіла добре підходять рослинні масла холодного віджиму, з максимальним вмістом поживних компонентів. Для розширення дії вони з'єднуються між собою або доповнюються аромамаслами. Які масла вибрати для масажу — залежить від типу шкіри, її потреб і бажаного ефекту. Найбільш популярні базові масла і їх корисні властивості:

  • Мигдальне. Корисно для всіх типів шкіри, від дитячої до зрілої. Успішно використовується для масажу тіла та обличчя. Зони навколо очей. Допомагає в боротьбі з набряками, в'ялістю шкіри, мімічними зморшками. Зміцнює тканини, надає шкірі м'якість і блиск, допомагає при розтягуванні зв'язок. Швидко вбирається. Надає зігріваючу дію.
  • Виноградних кісточок. Воно швидко вбирається, підтримує нормальну роботу та оновлення клітин та забезпечує глибоке живлення шкіри, гальмує процеси старіння, допомагає в боротьбі зі зморшками та целюлітом. Оберігає шкіру від УФ променів. Регулює роботу клітинних мембран і потових залоз.
  • Абрикосових кісточок (або персикових). Хороший варіант для чутливої та зрілої шкіри. Забезпечує зволоження та живлення, покращує рельєф і тургор шкіри. Легко проникає в глибокі шари епітелію, забезпечує посилене харчування і відновлює водний баланс. Успішно використовується при дитячому масажі.
  • Жожоба. Рекомендується для застосування спільно з іншими маслами. Відмінно вбирається, не залишаючи жирного блиску. Актуально для шкіри всіх типів, включаючи суху і зрілу. Розгладжує зморшки, підвищує тургор шкіри, прибирає лущення і запалення. Забезпечує пом'якшення, зволоження і захист від негативного впливу зовнішніх факторів.
  • Кунжутне. Підходить для чутливої шкіри, що в'яне, незалежно від віку. Має регенеруючі та поживні властивості, стимулює кровообіг. Очищає шкіру, пом'якшує, зволожує, розгладжує і заспокоює її, виводить токсини. Запобігає лущення і раннє старіння. Захищає від УФ променів. Застосовується в суміші з іншими маслами.
  • Каріте (ши). Застосовується в складі масажних сумішей, до 20% від загального складу. Надає антицелюлітний і сонцезахисний ефект. Рекомендується для зрілої шкіри, що в'яне.

Хороший ефект забезпечують і інші масла-основи — зародків пшениці, оливкове, рисових висівок, кокосове, Кукуй, какао, авокадо. Головне — використовувати натуральні олії з відповідним ступенем жирності та протестувати їх перед процедурою масажу. Засіб має добре вбиратися і не провокувати алергічних реакцій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: Барбі від Mattel: переваги ...
Наступна новина: Як вибрати СТО для ремонту ...

КОМЕНТАРІ