На Тернопіллі завдяки "Великому будівництву" триває будівництво мультиспортивного комплексу для ЗОШ №3

На Тернопіллі завдяки "Великому будівництву" триває будівництво мультиспортивного комплексу для ЗОШ №3

15.08.21 09:15 0 470
У рамках програми президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває будівництво мультиспортивного комплексу Тернопільської спеціалізованої школи № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Проєктом передбачено зведення двох майданчиків для футболу, волейболу, великого тенісу, бадмінтону, настільного тенісу. Також облаштують криту зону відпочинку для занять настільним тенісом та фізкультурними вправами під час перерв при несприятливих погодних умовах.

« з міським головою Тернополя Сергій Надал оглянули стан будівництва. За словами підрядника, навчальний рік школярі розпочнуть з новим спортивним комплексом. Загалом у закладі навчається більше тисячі дітей. На будівництво комплексу з державного бюджету виділено 4,6 млн грн, з місцевого – 1,2 млн грн. Проєкт реалізується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського #Великебудівництво», - зазначив Володимир Труш.

Крім того, передбачено зведення трибуни для футбольного поля на 40 місць та для майданчика волейболу, бадмінтону та тенісу на 30 місць.

«Ми повинні докласти максимальних зусиль, щоб у новому навчальному році школярі школи № 3 змогли займатися спором на новому, сучасному мультиспортивному комплексі. І сподіваюся, що з часом таких об'єктів буде ставати все більше», - додав Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Потребуючі жителі ...
Наступна новина: У Запоріжжі «ЗАЗ» ...

КОМЕНТАРІ