Поліція Донеччини заочно повідомила про підозру 15 бойовикам «ДНР»

Поліція Донеччини заочно повідомила про підозру 15 бойовикам «ДНР»

15.08.21 08:57 0 291
Поліція Донецької області заочно повідомила про підозру 15 ватажкам та учасникам незаконного збройного угруповання «ДНР», йдеться в повідомленні 12 серпня.

За висновками слідства, підозрювані «обіймали керівні посади у незаконному збройному формуванні та брали безпосередню участь у бойових діях проти Збройних Сил України».

«У ході досудового розслідування встановлено, що з листопада 2014 року 15 представників незаконних збройних формувань сьомої бригади Армійського корпусу так званої «ДНР» обіймали керівні посади у вказаному підрозділі. Військовослужбовці терористичної організації брали участь у збройному конфлікті проти сил АТО та ООС на Дебальцевському напрямку», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, двоє з підозрюваних є громадянами Росії. Всім згаданим у повідомленні особам (їхні імена не розголошуються) повідомили про підозру за участь у незаконних збройних формуваннях. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Засуджені на тимчасово окупованих територіях перебувають у «зав'язаному мішку» – правозахисники

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі МОЗ ...
Наступна новина: 1 вересня у Тернопільській ...

КОМЕНТАРІ