Міський голова Кривого Рогу знайдений застреленим,поліція почала провадження

Міський голова Кривого Рогу знайдений застреленим,поліція почала провадження

16.08.21 10:07 0 314
Поліція встановлює обставини смерті Криворізького міського голови, розпочате кримінальне провадження, повідомила поліція Дніпропетровської області, традиційно не назвавши імені загиблого, хоча ім'я мера Кривого Рогу добре відоме. Костянтин Павлов, член партії «Опозиційна платформа – за життя», колишній народний депутат.

«Повідомлення до поліції надійшло 15 серпня близько 16:00. За попередньою інформацією, тіло чоловіка із вогнепальним пораненням виявлено на веранді власного будинку. На місці працюють правоохоронці, триває обстеження домоволодіння, встановлюються свідки події. Поліція з'ясовує всі обставини», – мовиться в повідомленні.

«На місці події перебувають керівник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, начальник Криворізького районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. Також виїхала слідчо-оперативна група центрального апарату Національної поліції», – повідомили правоохоронці.

Провадження відкрите за статтею 115 Кримінального кодексу України – «умисне вбивство», заявили в поліції. За повідомленнями, це стандартна практика: коли причина смерті спочатку невідома, провадження відкривають за підозрою в убивстві.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Комітет захисту ...
Наступна новина: У Лівані щонайменше 28 ...

КОМЕНТАРІ