Поліція вивчає три основні версії смерті мера Кривого Рога

Поліція вивчає три основні версії смерті мера Кривого Рога

17.08.21 08:37 0 331
Поліція вивчає три основні версії причин смерті міського голови Кривого Рога Костянтина Павлова, заявив начальник поліції Дніпропетровської області Анатолій Щадило.

За повідомленням регіональної поліції, Щадило заявив на брифінгу, що поліцією розглядаються, поміж інших, три основні версії події: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю.

За словами голови поліції області, напередодні близько 16 години до поліції звернувся помічник Павлова, який виявив його тіло.

Читайте також: Поліція повідомила про підозру двом людям щодо побиття журналіста «Букв»

«Правоохоронцями був зроблений детальний аналіз та огляд місця події. Аналізуються відео с камер відеоспостереження. Наразі правоохоронцями призначено більше десятка експертиз та інші слідчі дії для встановлення всіх обставин», – йдеться в повідомленні.

Поліція повідомила напередодні, що встановлює обставини смерті Криворізького міського голови Костянтина Павлова. Його тіло із вогнепальним пораненням знайшли на веранді власного будинку. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Головне на ранок: смерть мера Кривого Рогу, таліби в столиці Афганістану, лист Блінкена політв'язню

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне на ранок: смерть ...
Наступна новина: Посол Росії в Афганістані ...

КОМЕНТАРІ