Як вибрати бритву?

Як вибрати бритву?

17.08.21 16:18 2 468

Чисто виголене чоловіче обличчя з доглянутою шкірою в усі часи вважалося ознакою хорошого тону і смаку. Навіть коли в тренді легка неголеність або «брутальна» борода, гладко вибрите обличчя — це класика, яка ніколи не вийде з моди. Далі, ми розглянемо основні різновиди бритв. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://treetshave.com/, в якому безпосередньо їх можна придбати.

Типи бритв для чоловіків

В сучасних бритвених верстатах використовуються різні технології — у кожної свої особливості та переваги. Однак базових принципів дії всього три. Перший назвемо умовно мануальним: сюди відносяться одноразові верстати та багаторазові зі змінними касетами. Другий і третій відповідно — це електричні бритви роторного і сіткового типу. Окремо варто згадати традиційні небезпечні бритви. Давайте розберемося, що собою представляють бритви кожного з цих видів.

Одноразові станки для гоління — недорогі, легкі, гострі та прості у використанні. Особливість таких бритв — неможливість змінити касету, тому, коли леза затупляються, бритва викидається цілком. Одноразові бритви не мають плаваючих головок і лез, а верстат не завжди володіє ергономічним дизайном, що впливає на зручність обхвату і гоління.

Багаторазові верстати для гоління — зі змінними касетами, де, як правило, краще продумані деталі для максимальної зручності використання: прогумована ручка, рухлива голівка, леза високої якості та змащувальні смужки зі зволожуючими та живильними речовинами.

Роторні електричні бритви — бритви з круглими головками, що обертаються по колу. Головка роторної бритви притискається до шкіри практично впритул, забезпечуючи максимально гладке гоління.

Сіткові електричні бритви — більш щадні в порівнянні з роторними, особливо якщо на обличчі є шрами або опуклі родимки, завдяки сітці, яка захищає шкіру від безпосереднього впливу лез.

Коли мова йде про електричні бритви, потрібно також звернути увагу на їх тип живлення. Провідні бритви дешевше, але годяться в основному тільки для домашнього використання. Для тих, кому важлива якість гоління і свобода пересування, більше підійде акумуляторна бритва: нею зручно користуватися і вдома, і в подорожах. Якщо ви вирішили придбати бездротову електричну бритву, то не скупіться на модель з хорошим акумулятором.

Небезпечні бритви — так звані «бритви з фіксованим лезом», або клинкові бритви. Гоління небезпечною бритвою вимагає специфічних навичок і певної вправності. Перевага в тому, що ідеально заточене лезо легко збриває будь-яку щетину, а сама процедура гоління, яка передбачає обробку гарячим рушником і помазком, корисна для особи: покращує кровообіг і надає косметичну дію. Головний мінус — в недосвідчених руках така бритва дійсно небезпечна: нею можна легко нанести собі досить глибокий поріз.

Що впливає на вибір бритви?

Вибирати верстат для гоління варто уважно, оскільки від інструменту багато в чому залежить ваш комфорт в процесі, здоров'я шкіри і якість результату. Щоб визначити, яка бритва підійде саме вам, необхідно врахувати наступні фактори:

  • тип шкіри;
  • тип волосся (жорсткі або м'які, рівні або хвилясті, товсті або тонкі);
  • густота волосся;
  • особливості анатомії особи (наявність глибоких зморшок, шрамів і інших нерівностей).

Як підібрати бритву за типом шкіри?

Для сухої шкіри підійде бритва зі змазуючою смужкою, для жирної важливо вибрати бритву із 3 або 5 лезами, які будуть очищати шкіру від жиру. Для нормальної шкіри будь-яких особливих розпоряджень немає, тут можна орієнтуватися на свої переваги.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Попередня новина: На Тернопіллі олена ...
Наступна новина: Виды смазок и гелей для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Lyubavin - 17.08.21

соглашусь с автором

аватар країна
Talibon87 - 17.08.21

Умные вещи говорит автор!