Святослав Гринчук поділився враженнями від мандрів містами України: став гостем на весіллі,впав зі сапу та познайомився з ірландським вовкулакою

Святослав Гринчук поділився враженнями від мандрів містами України: став гостем на весіллі,впав зі сапу та познайомився з ірландським вовкулакою

17.08.21 17:26 0 834

Днями з всеукраїнського туру, присвяченому 30-й річниці Незалежності України,  повернувся Святослав Гринчук, у якому провів наживо шість випусків ТСН. Виснажений, але щасливий, крім роботи ведучий встиг багато чого цікавого подивитись. У Черкасах завітав на справжнє весілля, у Кропивницькому зустрів здоровенного ірландського вовкулаку на ім’я Фунтік. У Миколаєві прогулявся найдовшою пішохідною вулицею міста - Соборною. У Херсоні вперше став на дошку сап, а в Одесі отримав у подарунок справжню фуражку капітану корабля.

Де б Святослав Гринчук не був, до місця, де розташовувалась виїзна студія ТСН, приходила величезна кількість людей. Не тільки, аби наживо подивитися ефір, але й щоб особисто познайомитись з привітним ведучим та зробити з ним селфі. Черга з прихильників до Гринчука стояла ще майже годину.

Тільки під час випуску з Каланчаку, що на межі з Кримом, було безлюдно. Але Святослав наголосив - впевнений, одного дня ТСН проведе прямий ефір і з півострова та розпочне зі слів «Крим – це Україна!»

«Трьохтижневий марафон до Дня Незалежності - амбіційний і просто по-людськи - сміливий експеримент команди ТСН. Особисто я буду згадувати його з теплотою, як гуляв з гігантським песиком, куштував смачні кавуни і кукурудзу на пляжі, варив плов, плів маскувальні сітки, катався на катамаранах і катерах та займався йогою, падав із дошки у Дніпро  і навіть на справжнє весілля завітав. Я неймовірно радий, що ці спогади залишаться зі мною назавжди», - поділився враженнями Святослав Гринчук.

До речі, Святослав розповів, що коли повернувся з відрядження, його маленька донечка Дзвінка дуже зраділа, коли побачила на татові подарунок - фуражку як у справжнього моряка. Але й засмутилась, коли з’ясувала, що батько повернувся додому без того великого пса із Кропивницького.

Нагадаємо, що Святослав Гринчук попарно вів вечірні ефіри ТСН з Наталією Мосейчук, яка у цей період працювала у інших містах України. Фіналом туру стане особливий спецвипуск 24 серпня о 19:30 в Києві, на Золотих Воротах, у День Незалежності України.

Ведучими прямого ефіру стануть Алла Мазур, Наталя Мосейчук та Лідія Таран. Глядачі зможуть побачити яскраві перформанси із відомими українцями, які стали символами епохи: Тіни Кароль, Джамали, The HARDKISS, ТНМК, Pianoбой та інших.  

Спецпроєкт ТСН створять у колаборації з Big Entertainment Shows.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 107)
Попередня новина: Руководство по сексу для ...
Наступна новина: Описание разных типов ...

КОМЕНТАРІ