Одяг бренду Medicine

Одяг бренду Medicine

17.08.21 22:43 0 593

«Щоденна лікарська терапія» - несподівана і незвична назва для торгової марки чоловічого та жіночого одягу! Але саме так перекладається бренд Medicine Everyday Therapy. Одяг Medicine створюється колективом дизайнерів, які працюють в Кракові (Польща) під керівництвом Кшиштофа Байолка. Творці одягу пояснюють незвичайну назву бренду просто: одяг Medicine - це терапія для гарного настрою, вона виліковує від негативних емоцій. До речі, в Україні одяг даного бренду можна придбати в інтернет-магазині https://www.medicinewear.com.ua/.

Стиль бренду Medicine

Ця торгова марка радує споживачів різноманітністю пропонованого одягу. Тут і футболки, і блузки, і сукні, і спідниці. Крім цього, в асортименті одягу — светри, штани, куртки, плащі. Є також і взуття. Не забуває Medicine і про аксесуари — шарфи, сумки.

Колектив дизайнерів Кшиштофа Байолка творчо переосмислює тенденції, які демонструються у світових столицях моди, і створює одяг свого фірмового стилю. Відповідні моделі цієї торгової марки знайдуть для себе і прихильники стилю Street casual, і ті, кому потрібен діловий одяг. З колекцій цього бренду можна вибрати і святковий, і повсякденний одяг, і трикотаж, і вироби із джинсової тканини.

Чоловічий одяг

Один з розділів бренду — чоловічий одяг, який представлений на сторінці https://www.medicinewear.com.ua/cholovichyy-odyag. Він орієнтований на стильних чоловіків в широкому віковому діапазоні — приблизно від 18-20 до 50 років. Така аудиторія і дуже широка, і володіє найбільшою купівельною спроможністю.

Чоловічий одяг від Medicine відповідає актуальним модним тенденціям, але залишається оригінальним і самобутнім. Він відрізняється і зручністю, і якістю. Образ, створюваний даним брендом, ніяк не назвеш нудним або формальним. Одяг типу Street casual як ніби злегка недбалий, але, водночас, охайний, і його можна навіть назвати витонченим.

Сучасний дрес-код цілком допускає поєднання потертих джинсів, футболки і класичного кардигана. Інтернет-магазин пропонує великий вибір моделей, з яких є що вибрати, щоб виглядати сучасно і неординарно. Купити одяг цього бренду — це означає йти в ногу з часом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 100)
Попередня новина: Імплантація зубів: що ...
Наступна новина: У Рівненській області взяли ...

КОМЕНТАРІ