До 30-ї річниці Незалежності нашої держави реалізується Всеукраїнський проєкт “Країна добрих сердець”

До 30-ї річниці Незалежності нашої держави реалізується Всеукраїнський проєкт “Країна добрих сердець”

19.08.21 10:28 0 551
Благодійна організація “Благодійний фонд “Світло в тобі”” до 30-ї річниці Незалежності нашої держави реалізує Всеукраїнський проект “Країна добрих сердець”. Проект ініційований волонтерами та батьками Єгора Кудрявського з Броварів, який має рідкісне генетичне захворювання - СМА (спінальна м'язова атрофія) 2 типу. Родина хлопчика вже понад 10 місяців бореться зі смертельною недугою, та самотужки їм не впоратись. Тільки підтримка добрих сердець з усіх куточків України зможе врятувати малюка, якому лише 1 рік та 8 місяців. Збір ведеться на найдорожчий у світі препарат “Zolgensma”, вартість якого 1 870 000 доларів. Силами волонтерів та небайдужих людей станом на зібрано 1 066 666 доларів. Та часу на збір коштів для оплати рахунку з клініки Children's Hospital of San Antonio (США) майже не залишилося, оскільки ліки малюку потрібно надати до того, як йому виповниться 2 роки. Це головна вимога для проходження лікування препаратом “Zolgensma”. Таким чином, потрібно зібрати ще 803 334 долари, щоб Єгорчик отримав шанс на життя, зробив свій перший крок та мав дитинство, як і всі звичайні малюки.

Надзвичайно велика сума понад 20 млн грн родині Кудрявських, в якій мама у декретній відпустці, а тато - поліцейський, не по кишені. Але бажання врятувати єдиного сина та відчуття того, що вже зібрано більшу частину від потрібної суми, змушує рухатися вперед, не опускати руки та вірити на краще.

З нагоди чого у громадах відбудуться конкурси малюнків на асфальті на тему співзвучну з назвою благодійного проекту “Країна добрих сердець”. Мета конкурсу - показати добру та світлу сторону українців, підкреслити їхню щирість та відкритість, вміння співпереживати та допомагати. Малюнків може бути скільки завгодно, головне - щоб діти отримали від цього процесу задоволення, а найталановитіші - принесли своїй громаді подарунок, що створить на наступному святкуванні у громаді незабутню атмосферу радості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Один із колишніх лідерів ...
Наступна новина: На Тернопіллі на ...

КОМЕНТАРІ