До 2024 року заплановано кожного вчителя забезпечити персональним комп’ютером – МОН

До 2024 року заплановано кожного вчителя забезпечити персональним комп’ютером – МОН

19.08.21 08:34 0 375
У Міністерстві освіти і науки України повідомили про плани до 2024 року забезпечити співвідношення «один ПК на одного вчителя».

«В ідеалі кожен педагогічний працівник повинен мати змогу користуватися особистим ПК (персональним комп'ютером – ред.) на роботі, як будь-який, до прикладу, офісний працівник. Так само кожен учень має бути забезпечений такою можливістю», – вказано в повідомленні Міносвіти.

За даними відомства, в межах цьогорічної ініціативи про забезпечення ноутбуками вчителів вже оголошено тендери на майже 49 тисяч ноутбуків. Цього року планується закупити майже 65 тисяч ноутбуків.

«Станом на 18 серпня у 21-й області та трьох районних в м. Києві держадміністраціях проведення тендерів, а саме збір тендерних пропозицій, перебуває в активній фазі. Процес можна відстежувати за допомогою спеціального дашборду. Придбані ноутбуки закріплюватимуться за навчальними кабінетами відповідних закладів загальної середньої освіти та використовуватимуться виключно для організації освітнього процесу» – йдеться в повідомленні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У МОН пообіцяли до кінця року забезпечити 60 тисяч учителів ноутбуками вартістю 20 тис грн

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ