Холодильні камери,моноблоки,спліт-системи Полаір

Холодильні камери,моноблоки,спліт-системи Полаір

20.08.21 12:40 22 1369

Холодильні та морозильні камери Полаір являють собою дуже необхідне обладнання. Вони важливі для кількох галузей закладів громадського харчування, комерції та промисловості. Камери забезпечують ідеальне рішення для зберігання різних товарів, таких як продукти харчування, вино, ліки, квіти, хутряні вироби та багато іншого. Вони також використовуються в наукових установах для контролю температури в конкретному середовищі, включаючи центри обробки даних і лабораторії. Холодильні камери — це спеціалізовані пристрої, що являють собою своєрідний міні склад.

Модульна серія холодильних камер Полаір є інтегрованим сімейство сендвіч-панелей. Вони призначаються для швидкої збірки холодильних і морозильних камер різних розмірів та обсягів. Такі панелі складаються з двох сталевих пластин, між якими розміщується наповнювач у вигляді пінополіуретану для максимальної теплоізоляції. З'єднуються панелі між собою за допомогою системи «шіп- паз». Товщина сендвіч-панелей підбирається в залежності від призначення камери (зберігання, охолодження або заморожування). Всі холодильні камери з модульного діапазону можуть бути легко зібрані без використання спеціальних інструментів. Точно так же вони можуть бути легко демонтовані, щоб їх переміщати або збільшувати розміри камер. Холодильні камери Полаір випускаються двох типів: Standart та Professionale. Товщина панелей камер Professionale більша, що забезпечує високу теплоізоляцію навіть в жорстких умовах.

Системи охолодження холодильних камер

Для охолодження холодильних камер використовуються моноблоки та спліт-системи, які забезпечують температурний режим від -20 до + 10 0 С. Якщо нема потреби поділу компресора та охолоджувача, то рекомендується придбати моноблок. Так, моноблоки Полаір http://coldunion.com.ua/holodilnoe-oborudovanie/holodilnye-monobloki/holodilnye-monobloki-polair поєднують в собі як високі холодильні технології, так і традиційні рішення. Вони мають компактний дизайн, високий ступінь міцності, низьку вагу і мінімальне навантаження на холодоагент. Конструкція і корпус виконуються з попередньо оцинкованої сталі, покритої поліефірною фарбою. Моноблочна холодильна установка об'єднує випарник, конденсатор, компресор, охолоджувач, електричні блоки управління в один компактний корпус. Високоефективний теплообмінник виготовлений з рифленої мідної трубки, що робить його дуже ефективним.

Сам моноблок складається з двох блоків, в одному знаходиться компресор з конденсатором, а в другому охолоджувач. Обидва блоки розділені прокладкою з термоізоляційного пінополіуретану. Це не тільки мінімізує тепловий обмін між блоками, а й гарантує кращий розподіл повітря. Розміщення двох блоків в одному корпусі, по-перше, створюють моноблоки Полаір, тому установка дуже проста. По-друге, роблять вартість моноблоків набагато дешевше спліт-систем. Мають моноблок на стіні холодильних камер. При цьому охолоджувач знаходиться всередині камери, а блок з компресором зовні, що забезпечує більше місця для зберігання. Діляться моноблоки на середньотемпературні (маркування ММ) і низькотемпературні (маркування МВ). Холодильні моноблоки Полаір можливо використовувати на вулиці, попередньо увімкнувши додаткове обладнання «Зима-Літо».

Спліт-системи

Спліт-системи Полаір є таким же високоякісним холодильним обладнанням, як і моноблоки. Їх перевага полягає в тому, що зовнішній блок з компресором від внутрішнього блоку з охолоджувачем можна розміщувати на відстані кількох метрів. Це дає можливість позбутися від шуму і джерела тепла в приміщенні. Кріпиться зовнішній блок на стіні або стелі, а внутрішній блок всередині камери. Між собою блоки з'єднуються мідними трубками, захищеними надійною теплоізоляцією. При експлуатації спліт-систем поза приміщенням при температурі нижче 5С рекомендується, як і для моноблоків, увімкнути зимовий комплект.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 91)
Наступна новина: В Раді безпеки ООН ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Ivanov_Alexandr - 20.08.21

Супер! Автору - респект :)

аватар країна
chits55 - 20.08.21

Автор, а Ви в якому місті живете якщо не секрет?

аватар країна
Anar4ist20 - 20.08.21

Блог сделан очень профессионально, и легко читается

аватар країна
tizenka14 - 20.08.21

Сайт супер, побольше бы таких!

аватар країна
DarkDant - 20.08.21

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
axlsr - 20.08.21

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
Tosha_Mur - 20.08.21

Хороша стаття, дізнався багато нового!)

аватар країна
Mekaniac - 20.08.21

Вы не правы.

аватар країна
DPMND - 20.08.21

Знакомый стиль...

аватар країна
Kidruk - 20.08.21

просто афигенно !!!!))

аватар країна
Free35 - 20.08.21

Супер-пупер!

аватар країна
logdann - 20.08.21

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
damayan - 20.08.21

Прямо навіть не віриться

аватар країна
silentfaq - 20.08.21

Help! У автора автограф можно взять?

аватар країна
GenMax - 20.08.21

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
manzerrrr - 20.08.21

Да, довольно интересная статья.

аватар країна
melisova - 20.08.21

Супер! Автору - респект :)

аватар країна
Ivan_Tarasenko - 20.08.21

Побільше б таких статей

аватар країна
Eduard_Igorevich - 20.08.21

Очень хорошая идея

аватар країна
ARCHI93 - 19.08.21

автору спасибі за пост !!

аватар країна
Kostiks - 19.08.21

Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.

аватар країна
denis_kv - 19.08.21

Ну жесть звичайно ...