У Рівненській області Андрій Рудницький розповів про результати роботи органів обласної прокуратури

У Рівненській області Андрій Рудницький розповів про результати роботи органів обласної прокуратури

20.08.21 10:13 0 330
Керівник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький виступив на сесії Рівненської обласної ради.

Зокрема, прокурор поінформував присутніх про результати діяльності органів прокуратури на території Рівненщини упродовж

І півріччя 2021 року, а також, у межах компетенції, відповів на запитання депутатів стосовно окремих проваджень.

Щодо роботи у першому півріччі цього року, то, за словами Андрія Рудницького за цей час на території області вчинено 5160 кримінальних правопорушень, що на 10% менше ніж у І півріччі минулого року. Рівень злочинності на Рівненщині є трохи нижчим, ніж у середньому в державі.

За цей час менше вчинено тяжких злочинів. Знизився рівень кримінальних правопорушень проти волі, честі та гідності особи; статевої свободи та статевої недоторканості особи; пов'язаних з посяганням на власність, у тому числі крадіжок, грабежів, розбоїв, вимагань, шахрайств; безпеки руху та експлуатації транспорту.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів вдалось покращити роботу на пріоритетних напрямках та активізувати свою діяльність щодо виявлення кримінальних правопорушень у сферах незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, порушення правил охорони або використання надр та фактів хабарництва.

Андрій Рудницький зазначив, що головним пріоритетом органів обласної прокуратури було та залишається додержання прав, свобод і законних інтересів учасників кримінального провадження, громадян, захисту особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ