США: чоловік,який погрожував вибухом біля Капітолію,здався поліції

США: чоловік,який погрожував вибухом біля Капітолію,здався поліції

20.08.21 14:12 0 393
Чоловік, який стверджував, що мав бомбу у пікапі біля будівлі Капітолію Сполучених Штатів у Вашингтоні, здався правоохоронним органам. Це сталося після багатогодинного протистояння, яке викликало масштабну реакцію поліції та евакуацію урядових будівель і підприємств у цьому районі.

Цього тижня у Конгресі не відбуваються засідання, проте на території перебував персонал, який довелося вивести за її межі.

Поліція не змогла одразу виявити, чи у транспортному засобі справді була вибухівка. Тим не менш, представники влади обшукали вантажівку, намагаючись зрозуміти, що змусило чоловіка, якого правоохоронці ідентифікували як 49-річного Флойда Рея Розберрі з Північної Кароліни, в'їхати на тротуар біля Бібліотеки Конгресу і погрожувати правоохоронцчм бомбою.

Протистояння було вирішене мирним шляхом приблизно через п'ять годин переговорів. Роузберрі вибрався з вантажівки і був узятий під варту правоохоронцями. Інцидент фактично зупинив будь-яку діяльність у районі навколо Капітолію, оскільки поліція евакуювала будівлі та відгородила вулиці в ході заходів безпеки. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: США: комітет Конгресу з розслідування штурму Капітолію заслухав перших свідків

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ