СБУ підтвердила заборону Кіркорову на в’їзд до України

СБУ підтвердила заборону Кіркорову на в’їзд до України

20.08.21 12:05 0 323
Пресслужба Служби безпеки України офіційно підтвердила заборону на в'їзд російському співаку Філіпу Кіркорову, про яку раніше повідомляли джерела в правоохоронних органах. Про це йдеться у відповіді на запит Радіо Свобода.

«В інтересах забезпечення національної безпеки України та керуючись частиною 1 та частиною 2 статті 13 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», 7.06.2021 Службою безпеки України прийнято рішення про заборону в'їзду запитуваній Вами особі на територію України терміном на три роки», – йдеться в листі, підписаному головою пресслужби СБУ Андрієм Дехтяренком.

Згідно з відповіддю, однак, СБУ «потребує додаткового опрацювання» у зв'язку з роз'ясненням від Міністерства культури та інформаційної політики від 24 червня, «в якому наголошується на наявності судових прецедентів із окремих питань».

У червні Міністерство культури та інформаційної політики України пояснювало, що виключило російського артиста Філіпа Кіркорова з переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, через кілька днів після внесення в нього, на підставі нового листа Служби безпеки України. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кордон з Угорщиною можна перетнути без ковідних обмежень, за винятком авіасполучення – ДПСУ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ