КМДА попереджає про зміни в роботі громадського транспорту у День незалежності й напередодні

КМДА попереджає про зміни в роботі громадського транспорту у День незалежності й напередодні

20.08.21 14:20 0 390
Громадський транспорт Києва дещо змінить режим роботи напередодні Дня незалежності України та в день самого святого, повідомляє Київська міська державна адміністрація 19 серпня.

Так, протягом дня 23 серпня вхід до станції «Золоті ворота» на Володимирській вулиці буде закритий на вхід і вихід. Вже 24 серпня, зранку і до 13 години, на вхід та вихід будуть зачинені станція метро «Майдан Незалежності» та перехід між нею та «Хрещатиком». Потяги проїжджатимуть «Майдан Незалежності» без зупинки.

З 8 до 13 години буде зачинений вхід до станції «Хрещатик» на Алеї Героїв Небесної Сотні. Також київський метрополітен припускає обмеження роботи інших станцій увечері в День незалежності.

Читайте також: «Радянська» інсталяція на Алеї Героїв Небесної сотні: Кличко каже – місто дозволів не давало

«У разі необхідності 24 серпня перед початком урочистого концерту (початок концерту о 18:30), в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метро «Олімпійська». Також після закінчення концерту, в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) входу станцій метрополітену «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац Спорту», – попереджає пресслужба КМДА.

Крім того, київський метрополітен та наземний громадський транспорт продовжать роботу на дві години в ніч проти 25 серпня. Очікується, що наземний транспорт перевозитиме пасажирів наявними маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, також після проходження останніх пар потягів. ФОТОГАЛЕРЕЯ: У Києві відбулася перша репетиція параду до Дня Незалежності (фотогалерея)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США: чоловік,який ...
Наступна новина: Землетрус на Гаїті: ...

КОМЕНТАРІ