Навальний у річницю отруєння закликав Захід запровадити санкції проти оточення Путіна

Навальний у річницю отруєння закликав Захід запровадити санкції проти оточення Путіна

21.08.21 09:03 0 339
Російський опозиціонер Олексій Навальний закликав країни Заходу активніше боротися з корупцією в світі, в тому числі і в його країні, а також запровадити санкції проти оточення Путіна. У статті, опублікованій у трьох великих західних виданнях, британській The Guardian, французькій Le Monde і німецькій Frankfurter Allgemeine, Навальний перерахував п'ять заходів, які, на його думку, допоможуть боротьбі з корупцією в світі.

Серед заходів, які пропонує Навальний, зокрема, виділення особливої категорії «країн, які заохочують корупцію», і реалізація скоординованої політики щодо них. Навальний до таких країн зараховує і сучасну Росію.

Він пропонує перейти до максимальної прозорості у відносинах з такими країнами: «Уся документація до контрактів, укладених між західними компаніями та їхніми контрагентами з країн корупційних ризиків повинна бути опублікована, якщо ці контракти… пов'язані з державою, чиновниками та їхніми родичами». Проти багатих бізнесменів з оточення таких лідерів, як Володимир Путін, Навальний пропонує запроваджувати індивідуальні санкції. «Боротьба з корупцією без боротьби з корупціонерами – лицемірство, що підриває довіру виборців до будь-яких дій у цій галузі», – пише опозиціонер.

Матеріал опублікований напередодні річниці отруєння Навального. Її оригінал доступний на сайті Навального. Опозиціонер написав статтю, перебуваючи в російській колонії. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Росія: суд затвердив постановку Навального на облік як схильного до втечі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні до 2035 року ...

КОМЕНТАРІ