Влаштувати свято на вищому рівні в умовах відсутності профільного приміщення можуть служби, що займаються кейтерингом. Кейтеринг — це надання ресторанних послуг в місцях, віддалених від точок громадського харчування. Коли треба влаштувати святковий або діловий обід в офісі, банкет в заміському будинку або барбекю на галявині, то звертатися потрібно до професіоналів, наприклад, кейтеренгову компанію dzyga-catering.com.ua.
Співробітники кейтерингових компаній беруть на себе обов'язки по:
- забезпеченню харчування співробітників компаній прямо в офісах;
- виїзного обслуговування приватних клієнтів та юридичних осіб;
- обслуговування заходів;
- роздрібному продажі готових страв.
В результаті, співробітники компанії беруть на себе обов'язки кухарів і офіціантів в самому повному розумінні цих слів.
Основні послуги та завдання
Організація кейтерингового обслуговування — це:
- повна організація простору клієнта;
- обслуговування знавцями тонкощів ресторанного бізнесу;
- складання меню;
- забезпечення приміщення необхідними меблями та елементами сервіровки, скатертинами та серветками, чохлами для стільців;
- підготовка місця проведення свята.
При разовому заході домовляються заздалегідь, щоб визначити обстановку і скласти список необхідних речей, обговорити обсяг послуг. Підготовчий період займає чималий відрізок часу. Установка необхідного обладнання та декорування приміщення теж вимагають уваги.
Співробітниками компаній кейтерингового напрямку забезпечуються:
- здача в оренду необхідного для підготовки обладнання;
- обслуговування закладів громадського харчування в торговельних центрах і офісних будівлях;
- доставка страв для постояльців готелів;
- обслуговування пошукових ігрових змагань;
- організація пікніків різного масштабу;
- надання умов (райдер) артистам;
- обслуговування весільних банкетів;
- підготовка і проведення ювілеїв;
- вирішення організаційних питань з підготовки VIP-банкетів і забезпечення свята всім необхідним;
- забезпечення армійських і поліцейських частин харчуванням;
- створення святкової атмосфери та забезпечення харчуванням гостей міських, а також державних свят і подій;
- забезпечення харчуванням установ медичної та освітньої діяльності (лікарні, медичні центри, школи, гімназії, дитячі садки);
- формування точок громадського харчування на туристичних маршрутах, базах і потоках;
- організація правильного харчування пасажирів і співробітників підприємств, головним напрямком діяльності яких став трансфер.
Висновки
Проведення кейтерингу — процес, який проводиться в трьох основних формах. Завдяки особливостям кожної з форм, у якій є ряд відмінностей від інших, більш точно формуються необхідні ідеї для кейтерингу.
КОМЕНТАРІ
Спасибо большое!
Поразительно!
Прямо навіть не віриться
Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!
Мало чувств.. но красиво…
ух ти...
Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!
спасибо за интересную ретроспективу!
Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?
Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.
ништяг, все правильно написано. Молодец!
Велике спасибі, прикольно написано креативно
Понял не всё.
Це просто бомба !!!
Блог сделан очень профессионально, и легко читается
Все подобається. Спасибі за пост!
слов нет,одни эмоции
Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт
Вы не правы.
хорошая идея.
Спасибо за Ваш труд!!
А давно ли запустили этот сайт?
Блестящая идея
Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт
Портал просто супер!
реальна тема
Шикарно, добавляю в закладки
Блог супер, побільше б таких!
ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!
Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.
Готовий дискутувати по темі?
Супер! Автору - респект :)
соглашусь с автором
Спасибо за статью оказалась очень полезной.
реальна тема
Куль надо таких статей по-больше!
Восхитительно..
слов нет,одни эмоции
Да вы сказочник
Все нравится. Спасибо за пост!
я в захваті від Вашого стилю
Так, досить цікава стаття.
я в восторге от Вашего стиля