Влаштувати свято на вищому рівні в умовах відсутності профільного приміщення можуть служби, що займаються кейтерингом. Кейтеринг — це надання ресторанних послуг в місцях, віддалених від точок громадського харчування. Коли треба влаштувати святковий або діловий обід в офісі, банкет в заміському будинку або барбекю на галявині, то звертатися потрібно до професіоналів, наприклад, кейтеренгову компанію dzyga-catering.com.ua.
Співробітники кейтерингових компаній беруть на себе обов'язки по:
- забезпеченню харчування співробітників компаній прямо в офісах;
- виїзного обслуговування приватних клієнтів та юридичних осіб;
- обслуговування заходів;
- роздрібному продажі готових страв.
В результаті, співробітники компанії беруть на себе обов'язки кухарів і офіціантів в самому повному розумінні цих слів.
Основні послуги та завдання
Організація кейтерингового обслуговування — це:
- повна організація простору клієнта;
- обслуговування знавцями тонкощів ресторанного бізнесу;
- складання меню;
- забезпечення приміщення необхідними меблями та елементами сервіровки, скатертинами та серветками, чохлами для стільців;
- підготовка місця проведення свята.
При разовому заході домовляються заздалегідь, щоб визначити обстановку і скласти список необхідних речей, обговорити обсяг послуг. Підготовчий період займає чималий відрізок часу. Установка необхідного обладнання та декорування приміщення теж вимагають уваги.
Співробітниками компаній кейтерингового напрямку забезпечуються:
- здача в оренду необхідного для підготовки обладнання;
- обслуговування закладів громадського харчування в торговельних центрах і офісних будівлях;
- доставка страв для постояльців готелів;
- обслуговування пошукових ігрових змагань;
- організація пікніків різного масштабу;
- надання умов (райдер) артистам;
- обслуговування весільних банкетів;
- підготовка і проведення ювілеїв;
- вирішення організаційних питань з підготовки VIP-банкетів і забезпечення свята всім необхідним;
- забезпечення армійських і поліцейських частин харчуванням;
- створення святкової атмосфери та забезпечення харчуванням гостей міських, а також державних свят і подій;
- забезпечення харчуванням установ медичної та освітньої діяльності (лікарні, медичні центри, школи, гімназії, дитячі садки);
- формування точок громадського харчування на туристичних маршрутах, базах і потоках;
- організація правильного харчування пасажирів і співробітників підприємств, головним напрямком діяльності яких став трансфер.
Висновки
Проведення кейтерингу — процес, який проводиться в трьох основних формах. Завдяки особливостям кожної з форм, у якій є ряд відмінностей від інших, більш точно формуються необхідні ідеї для кейтерингу.
Топ-5 Лайфхаков: Как Открыть Сейф
Кому Насправді Потрібна Реклама На Білбордах По Всій Україні
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов
Понятие и признаки инфантильности: как распознать психологическую незрелость
Самі дієві мазі з трав