Що таке кейтеринг - послуги,формати обслуговування

Що таке кейтеринг - послуги,формати обслуговування

23.08.21 22:59 0 926

Влаштувати свято на вищому рівні в умовах відсутності профільного приміщення можуть служби, що займаються кейтерингом. Кейтеринг — це надання ресторанних послуг в місцях, віддалених від точок громадського харчування. Коли треба влаштувати святковий або діловий обід в офісі, банкет в заміському будинку або барбекю на галявині, то звертатися потрібно до професіоналів, наприклад, кейтеренгову компанію dzyga-catering.com.ua.

Співробітники кейтерингових компаній беруть на себе обов'язки по:

  • забезпеченню харчування співробітників компаній прямо в офісах;
  • виїзного обслуговування приватних клієнтів та юридичних осіб;
  • обслуговування заходів;
  • роздрібному продажі готових страв.

В результаті, співробітники компанії беруть на себе обов'язки кухарів і офіціантів в самому повному розумінні цих слів.

Основні послуги та завдання

Організація кейтерингового обслуговування — це:

  1. повна організація простору клієнта;
  2. обслуговування знавцями тонкощів ресторанного бізнесу;
  3. складання меню;
  4. забезпечення приміщення необхідними меблями та елементами сервіровки, скатертинами та серветками, чохлами для стільців;
  5. підготовка місця проведення свята.

При разовому заході домовляються заздалегідь, щоб визначити обстановку і скласти список необхідних речей, обговорити обсяг послуг. Підготовчий період займає чималий відрізок часу. Установка необхідного обладнання та декорування приміщення теж вимагають уваги.

Співробітниками компаній кейтерингового напрямку забезпечуються:

  • здача в оренду необхідного для підготовки обладнання;
  • обслуговування закладів громадського харчування в торговельних центрах і офісних будівлях;
  • доставка страв для постояльців готелів;
  • обслуговування пошукових ігрових змагань;
  • організація пікніків різного масштабу;
  • надання умов (райдер) артистам;
  • обслуговування весільних банкетів;
  • підготовка і проведення ювілеїв;
  • вирішення організаційних питань з підготовки VIP-банкетів і забезпечення свята всім необхідним;
  • забезпечення армійських і поліцейських частин харчуванням;
  • створення святкової атмосфери та забезпечення харчуванням гостей міських, а також державних свят і подій;
  • забезпечення харчуванням установ медичної та освітньої діяльності (лікарні, медичні центри, школи, гімназії, дитячі садки);
  • формування точок громадського харчування на туристичних маршрутах, базах і потоках;
  • організація правильного харчування пасажирів і співробітників підприємств, головним напрямком діяльності яких став трансфер.

Висновки

Проведення кейтерингу — процес, який проводиться в трьох основних формах. Завдяки особливостям кожної з форм, у якій є ряд відмінностей від інших, більш точно формуються необхідні ідеї для кейтерингу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Друк на еко сумках: що ...
Наступна новина: Преимущества строительных ...

КОМЕНТАРІ