Юрій Горбунов разом і з сином з’явилися на обкладинці глянцю

Юрій Горбунов разом і з сином з’явилися на обкладинці глянцю

26.08.21 15:59 11 868

Продюсер, ведучий Танці з зірками на 1+1, супертато Юрій Горбунов із 4-річним сином Іваном з’явилися на обкладинці нового випуску журналу Теленеделя. Це перше велике інтерв’ю зірки після народження його другого сина. Щоправда, сама фотосесія та розмова були заплановані і відбулися до народження малюка. Але дружина Катя Осадча зробила сюрприз :) і поспішила народити раніше очікуваної дати, тож інтерв’ю оновлювалося у пологовому будинку, де Юрій додавав коментар.

Велика фотосесія відбулась на подвір’ї будинку щасливого подружжя Юрія та Каті, а деякі кадри були зроблені у самому домі. В ексклюзивному інтерв'ю для Теленедели, ведучий розповів, як вони з дружиною Катею готували Івана до появи в сім’ї ще однієї дитини та чи ревнує Іван батьків до молодшого братика.  

«Поки що ні, але готуємо Івана, щоб такого не сталося. Благо у його друга Саші в садочку є молодша сестричка Маша, і ми їх ставимо у приклад. Так що він дуже чекав на появу малюка. Думаю, ревнощів все одно не уникнути, однак згладити цей момент можна. Як саме - на цю тему прочитали кілька книжок», - поділився супертато Горбунов.

Якщо Катя Осадча, як вона сама зізналась у прямому ефірі Сніданку з 1+1, чекала на дівчинку, то Іван хотів братика.  І тепер за словами Юрія, Іван з радістю допомагає батькам піклуватися про новонародженого. Заради того, щоб провести час з братиком, Іван навіть відмовляється йти гратися на дитячий майданчик та просить дати йому роботу.

«Він щасливий, що зараз у домі такий шум. Іван носить його, допомагає сповивати і навіть сказав: «Мамо, завантаж мене роботою по братику, щоб я теж був зайнятий». А, коли ми цілий день були вдома, він навіть не пішов на прогулянку з нянею на майданчик, а цілий день був поруч. Тому сподіваємось, що так буде і далі», - розповів Юрій Горбунов.

Також ведучий додав, що у малюка, ім’я якого ще не розголошують, характер спокійний, а називають вони його лагідно: «Наш маленький Лев» (тому що за гороскопом молодший син Юри та Каті – Лев – прим.ред.)

“Сьогодні, 19 серпня о 5.05 в нашій сім‘ї сталася щаслива, довгоочікувана подія – народився ще один синочок! Пишаюсь тобою, наша матуся! Люблю тебе! Ми безмежно щасливі! Яке це неймовірне відчуття – перерізати пуповину і бачити, як з‘являється на світ твоя дитина!! Дякую тобі за це!” - через декілька годин після появи малюка на світ ведучий повідомив всім цю гарну новину.

У бесіді з Теленеделя Горбунов зізнався, що вони з Катериною говорили та мріяли ще про другого малюка, але про вагітність Каті дізналися випадково. Це була несподіванка до новорічних свят.

«Ми вдвох мріяли і планували ще одного малюка. Хоча вийшло, як зазвичай - тоді, коли цього зовсім не чекаєш. Ми зрозуміли, що це ВОНО, коли на новорічні свята Катя раптом каже: «Щось я сильно стала відчувати різні запахи: і то не подобається, і це. А тут взагалі кухнею пахне». Я: «Катруся, ти що?!». Вона: «Точно! Я сама себе не впізнаю». Ось так ми й дізналися про те, що у нас буде поповнення», - зазначив щасливий батько двох синів..

Також в інтерв’ю Теленедели  ведучий розповів, що під час вагітності вони разом з Катею ходили до лікаря, дивилися на УЗІ, як себе почуває дитинка, та яке це щастя бути присутнім на пологах й перерізати пуповину. Юрій обидва рази, коли дружина народжувала, був поруч із нею і підтримував.

Ведучий в інтерв'ю Теленедели також поділився спогадами про свою маму, яка прищепила йому любов до музики.

“Так, програму по баяну освоїв у музичній школі. На гітарі там же навчився грати. І все завдяки мамі - вона мене захопила музикою, адже сама була музичною, дуже душевно і гарно співала, грала на бандурі. Син Іван теж проявляє інтерес до гітари, любить і пограти, і мене послухати. Я не крутий музикант, але для Івана і Каті, звичайно, стараюся”, - розповів Юрій.

Наприкінці інтерв’ю Горбунов заінтригував читачів, що зараз він працює над новим проєктом – серіалом «Скажені сусіди».

Новий номер Теленеделя з Юрієм Горбуновим та його сином Іваном на обкладинці вже у продажу!

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 78)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Noloosetime - 26.08.21

відмінна інфа

аватар країна
red_blue - 26.08.21

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?

аватар країна
Gambit_one - 26.08.21

Мне не ясно.

аватар країна
Саньок - 26.08.21

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
Partner_Uber - 26.08.21

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
righik - 26.08.21

мудро

аватар країна
HydraRuz - 26.08.21

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.

аватар країна
Dubay74 - 26.08.21

Спасибо, статья очень помогла.

аватар країна
sudasuka - 26.08.21

Блог супер, побільше б таких!

аватар країна
Gamza070707 - 26.08.21

А давно ли запустили этот сайт?

аватар країна
xannax666 - 26.08.21

Вы Преувеличиваете.