Навальний дав перше інтерв’ю в колонії

Навальний дав перше інтерв’ю в колонії

27.08.21 11:01 0 322
Російський опозиційний політик Олексій Навальний, який зараз перебуває в колонії у Володимирській області Росії, відповів на запитання газети The New York Times. Це його перше інтерв'ю за час перебування в ув'язненні.

У матеріалі опубліковані цитати з відповідей Навального, які він дав письмово. На сайті Навального його прихильники, як вони наголошують, цілком опублікували всі питання і відповіді, які він дав, російською мовою.

Опозиціонер говорив про зустріч президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна, про санкції, а також про свій типовий день у колонії і ставлення до нього співробітників. Він також відповів на запитання, на скільки великий ризик, що за ґратами його можуть вбити:

«Довгі роки я повинен був виправдовуватися, відповідаючи на запитання «чому вас досі не вбили?» і «чому вас не посадили?». Тепер, коли у мене в чекбоксах цих пунктів стоять галочки (там, де про вбивство, стоїть позначка «ну майже»), я повинен оцінювати ймовірність своєї смерті в тюрмі. Ну, очевидно, відповідь як в анекдоті: 50% – або вб'ють, або не вб'ють». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Абсолютна зневага до справедливості» – Amnesty International про розслідування отруєння Навального в Росії

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 27 серпня у Тернополі ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ