У Тернополі відбувся аматорський турнір з мініфутболу пам’яті Володимира Стаюри

У Тернополі відбувся аматорський турнір з мініфутболу пам’яті Володимира Стаюри

27.08.21 11:37 0 474
Днями у Тернополі пройшов перший аматорський турнір з мініфутболу, присвячений пам’яті депутата міської ради, громадського діяча, політика та мецената Володимира Стаюри. За першість на спортивному майданчику ТЗОШ №10 змагались дев’ять футбольних команд.

Привітав учасників змагань та побажав успішної гри і чесної перемоги міський голова Сергій Надал.

«Володимир Стаюра – людина-легенда для Тернополя. Він був патріотом та надихав своїм прикладом. У 1991 році підійняв синьо-жовтий прапор над Тернопільською міською радою. Разом з тим був знаним підприємцем, волонтером, захищав Україну в боротьбі з російським агресором, – розповів міський голова. – Кілька років тому смерть забрала нашого побратима, друга і справжнього націоналіста. Крім військової, політичної та громадської діяльності Володимир захоплювався футболом. Тому друзі та колеги Володимира Стаюри ініціювали футбольний турнір його пам’яті. Маємо надію, що такий спортивний захід стане для Тернополя традиційним й щороку залучатиме все більше учасників».

Перемогу у турнірі з мініфутболу здобула команда «Тернопіль-АТО». Друге місце посіла команда «ГУНП «Тернопіль», третє – команда «Фрателлі».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 10 тисяч людей в ...

КОМЕНТАРІ