У Тернополі прийняли положення про автоматизовану система контролю за дотриманням правил зупинки,стоянки та паркування транспортних засобів

У Тернополі прийняли положення про автоматизовану система контролю за дотриманням правил зупинки,стоянки та паркування транспортних засобів

27.08.21 13:24 0 394
25 серпня на черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про затвердження «Положення про автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у Тернопільській міській територіальній громаді»».

Відповідно до рішення, на території громади запроваджується автоматизована система контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів. Відтак, представники муніципальної інспекції будуть фіксувати факти порушення правил паркування на спеціальний планшет, одразу генеруватиметься повідомлення про факт порушення, що буде залишатися для водія, а дані автоматично передаватимуться у Центр обробки даних. Таким чином прогнозується збільшити кількість виявлених порушень правил паркування на території міста та громади.

Ознайомитися із «Положення про автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у Тернопільській міській територіальній громаді» можна за посиланням.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 70 юних спортсменів взяли ...
Наступна новина: У Тернополі вшанують ...

КОМЕНТАРІ