Звертаємося до небайдужих тернополян з проханням долучитися до збору коштів на лікування Максима Антонишина

Звертаємося до небайдужих тернополян з проханням долучитися до збору коштів на лікування Максима Антонишина

27.08.21 10:20 0 380
Дорогі тернополяни, звертаємося до вас з проханням про допомогу

Багато хто з вас вже, мабуть, чув що в нашому місті є важкохвора дитина - Максим Антонишин. В хлопчика рідкісна генетична недуга - спінальна м'язова атрофія. Це поступове відмирання усіх м'язів. Потрібне термінове дороговартісне лікування. Максимко - єдина дитина в нашій області з таким діагнозом, яку ми ще можемо встигнути врятувати. У сім'ї залишилось лише два місяці.

Потрібна сума не під силу жодному бюджету: ні міському, ні обласному. Антонишини разом з волонтерами стукають в усі двері, і на ними зібрано майже 23% від необхідної суми. У нас з Вам залишилось всього 60 днів до закриття збору.

Сім'ї дуже потрібна ваша підтримка, як фінансова, так і людські ресурси. Потрібна термінова допомога людей для продовження збору: для розповсюдження інформації про Максимка серед знайомих, друзів, однокласників, одногрупників, для організації та проведення ярмарок.

Насправді, врятувати дитину не важко. Якщо кожен зробить все можливе від себе - Максимко житиме повноцінним життям!

Потрібно лише 200 000 людей, які зможуть пожертвувати по 200 гривень і збір буде закрито. Зробіть добру справу до дня Успіння Пресвятої Богородиці, допоможіть Максимку стати незалежним від недуги і бути успішним та щасливим українцем!

Хто, якщо не ми, підтримає нашого Тернополянина!

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Теніс: на US Open від ...
Наступна новина: Авіакомпанія «Белавіа» ...

КОМЕНТАРІ