На Тернопільщині спостерігається підвищення рівня захворюваності на COVID-19

На Тернопільщині спостерігається підвищення рівня захворюваності на COVID-19

27.08.21 11:05 0 341
На Тернопільщині спостерігається підвищення рівня захворюваності на COVID-19. Про це повідомила директорка департаменту охорони здоров'я ТОДА Ольга Ярмоленко.

За попередню добу в області лабораторно підтвердили 48 випадків COVID-19, з них 3 випадки серед дітеи?, 2 - медиків, 3 – працівники освіти.

«Якщо в липні захворіли 202 особи, то в серпні, за три тижні, ми маємо уже понад 860 осіб. Тобто у 4,5 рази більше, ніж за липень. Ми бачимо, що рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію - зростає, кількість хворих на стаціонарному лікуванні збільшується. Дві третіх хворих, які поступають на стаціонарне лікування, є киснезалежними. Ми очікуємо суттєвий ріст захворюваності вже у вересні», - каже Ольга Ярмоленко.

Як наголосила директорка департаменту охорони здоров'я ТОДА Ольга Ярмоленко, лише завдяки вакцинації можна зменшити поширення вірусу.

«Наголошую, що дуже важливо вакцинуватися вчителям та медикам, які у своїй роботі повинні забезпечувати безпечне середовище», - каже Ольга Ярмоленко.

Станом на на Тернопільщині працює 15 центрів та 56 пунктів вакцинації населення. В області уже вакцинована 191 241 особа.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Навальний дав перше ...
Наступна новина: На військовому літаку США ...

КОМЕНТАРІ