Чат-бот для агентства нерухомості

Чат-бот для агентства нерухомості

28.08.21 09:36 14 1157

Чи знаєте ви, що 5 галузей, які найбільше виграють від впровадження чат-ботів, — це нерухомість (28%), подорожі (16%), освіта (14%), охорона здоров'я (10%) і фінанси (5%)? В даній статті буде описана перша група, тобто те, що чат-бот може зробити для агентства нерухомості. До речі, якщо ви хочете придбати квартиру, то скачати телеграм бот ви можете на сайті https://poiskdomabot.com.ua/. Як ви можете бачити вище, галузь нерухомості отримує найбільшу вигоду від чат-ботів. Чат-бот з нерухомості дозволить ринковим брокерам розширити традиційний спосіб продажу нерухомості, від пошуку клієнтів до того, як клієнти вибирають нерухомість і як агент представляє її.

Важливість чат-ботів у сфері нерухомості

З огляду на те, що більшість покупців і продавців нерухомості починають приймати безліч рішень з онлайн-активності (портали, агентства), має сенс запровадити чат-ботів, щоб зробити покупку і продаж нерухомості простою та ефективною роботою. За часів цифрування, коли кожна компанія прагне до зацифрування, ніхто не повинен упускати можливість залучити потенційних клієнтів.

Способи залучення потенційних клієнтів у сфері нерухомості

Підтримка 24/7 - коли користувач хоче орендувати або купити нерухомість у вас через агентство, йому негайно потрібна інформація. Навіть ваші наявні клієнти можуть спробувати зв'язатися з вами для післяпродажної підтримки, і це може бути в будь-який час доби. Чат-боти можуть допомогти вам забезпечити обслуговування клієнтів в режимі реального часу і підтримку 24/7.

Крім автоматичної відповіді на загальні запити, чат-ботів легко інтегрувати з базою знань вашої компанії. Тому, коли відвідувачі задають питання, чат-боти можуть автоматично ділитися з ними статтями. Це економить час ваших агентів — як вже згадувалося вище, чат-боти можуть самостійно вирішувати актуальні питання та задовольняти потреби гостей і клієнтів без необхідності в людині 24/7. Це дуже корисно, тому що в агентів з нерухомості багато часу, наприклад на зустрічі, презентації. Це не дозволяє їм бути доступними цілодобово.

Знайти підходящу пропозицію по нерухомості непросто. Переглядати море пропозицій і працювати з незліченними фільтрами — непросте завдання. Традиційний пошук пропозицій не зручний. Люди хочуть те, що шукають. Чат-бот — підходящий інструмент для цієї мети. У випадку з компанією, що займається нерухомістю, чат-бот може збирати всю інформацію, задаючи відвідувачам відповідні питання, а потім на основі наданих відповідей чат-бот може переглядати базу даних і показувати список всіх властивостей, які відповідають вимогам користувача. Потенційні покупці можуть ввести такі критерії, як площа приміщення, місцеперебування власності, кількість кімнат, тип власності, щоб забезпечити більшу точність.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 104)
Попередня новина: На Тернопіллі освітяни ...
Наступна новина: Колишній віцеканлцер ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
dayron913 - 08.08.21

Побольше б таких постов на блоге.

аватар країна
iwchi - 08.08.21

Вот так история!

аватар країна
xSerg - 08.08.21

Погоджуюся з автором, телеграм боти з пошуку нерухомості дійсно полегшують життя не тільки ріелторам, а лей і власникам житла, які хочуть продати чи здати в оренду. Налаштувавши бота в декілька кліків, ти вже приймаєш дзвінки від потенційних клієнтів.

аватар країна
deserialization - 08.08.21

Завдяки таким ботам з нерухомості можна не тільки придбати квартиру, а ле й вигідно здати в оренду, як на довготривалий період, так і подобово.

аватар країна
Rebe124 - 08.08.21

Наприклад, я працюю в агентстві нерухомості в Ірпені, то завжди користуюся ПошукДомуБотом, особливо, якщо мені потрібно знайти в оренду кімнату чи однокімнатну квартиру. Хороший бот. Рекомендую.

аватар країна
Tatarena085 - 08.08.21

А, я з Броварів, працюю ріелтором в одному з невеличких агентств нерухомості. Пошук дому бот не раз мене виручав, особливо, якщо ти з клієнтом вже переглядаєш будинки чи танхауси, а тобі потрібно знайти додаткові об’єкти для перегляду. То даний бот те що потрібно.

аватар країна
Mrhyde47 - 08.08.21

Хочу приєднатися до однодумців. Наприклад, я працюю ріелтором у Львові, і як ви знаєте у наше місто приїжджають багато туристів. То для мене ПошукДомуБот став, як то кажуть «находка для шпиона». Завдяки йому за лічені хвилини відправляю варіанти по подобовій оренді однокімнатних, двокімнатних чи навіть квартир студій. Лише встигай їздити показувати квартири ;)

аватар країна
SweeneTodd - 08.08.21

Очень, даже не плахой бот по поиску квартир, как для аренды так и для продажи. Рекомендую.

аватар країна
Shaggy_1934 - 08.08.21

Если кому надо быстро снять квартиру без посредников, то пользуйтесь ПоискДомаБотом. Там есть много объявлений от собственника. Экономьте свои деньги на услугах риелторов.

аватар країна
xukukomopu - 08.08.21

З вами не погоджусь. Як в народі кажуть – скупий платить двічі. Ріелтор необхідний для того, щоб не тільки показати сто різних варіантів по оренді квартири, будинку чи то кімнати. Ріелтор слугує запобіжником від різних шахраїв. Бо ріелтор має більше досвіду в справах по нерухомості ніж ви.

аватар країна
horny_bear - 08.08.21

Хороша стаття. Скинув босу, щоб теж почитав.

аватар країна
alexeeveev - 08.08.21

Мені знайомий скинув дану статтю. Дуже корисна. Автор молодець. А от про телеграм бот з пошуку нерухомості Пошукдомубот я і не знав, Хоч і являюся директором нерухомості в Тернополі. Скинув своїм менеджерам, щоб поюзали. Побачимо, через деякий час, як він в ділі.

аватар країна
V_ikonnikov - 08.08.21

Я конечно не Директор, а самозайнятый риелтор, который работает сам на себя в городе Харьков. Скажу, что поискдомабот мне скинул знакомый который работает в агентстве недвижимости и специализируется только на посуточной аренде квартир или комнат в городе Харьков. Дал ссылку, сказал, что будешь приятно удивлен. Да действительно, бот приятно удивил своей скорость работы, а самое главное присылает именно то что тебе нужно, без разного шлака.

аватар країна
BaxYung - 08.08.21

Да согласен работает бистро и четко. Советую.