Асєєв на відкритті Львівського медіафоруму розповів про значення справжньої журналістики і згадав Єсипенка

Асєєв на відкритті Львівського медіафоруму розповів про значення справжньої журналістики і згадав Єсипенка

28.08.21 08:07 0 405
У Львові 26 серпня відкрився медіафорум, в якому беруть участь близько 900 журналістів, редакторів, представників громадських організацій з України і 14 інших країн.

Участь у форумі бере письменник, журналіст і колишній бранець угруповання «ДНР» Станіслав Асєєв, який у своєму виступі розповів про сприйняття свободи, коли він протягом двох із половиною років провів у полоні бойовиків.

«У 2015 році про свободу слова я б сказав щось політичне. У 2021 році, знаючи свій власний досвід, досвід тих, хто загинув, висвітлюючи правду, скажу, що, дійсно, ми можемо робити справжні речі. Зло завжди має конкретне ім'я, і в «Ізоляції» є конкретні люди, які це роблять. Ми встановили, що більша частина людей, які працюють в «Ізоляції», мають сім'ї і дітей. Вони стають потворами, коли зачиняють двері ізолятора і заступають на зміну. Значення справжньої журналістики: щоб зло називалось поіменно», – сказав Станіслав Асєєв. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Крики болю, страху, відчаю»: як звучать голоси з підвалу донецької тюрми «Изоляція» (рос.)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україну за два місяці ...

КОМЕНТАРІ