Тернопільщина підготовлюється до осінньо-зимового період 2021-2022 року

Тернопільщина підготовлюється до осінньо-зимового період 2021-2022 року

28.08.21 08:44 0 312
У Тернопільській ОДА 27 серпня, відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час якого розглянули питання стану підготовки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року.

«На орієнтовна готовність всіх підприємств та надавачів комунальних послуг - 70 %. Це готовність теплокомуненерго, водопровідно-каналізаційного господарства, посипкового матеріалу, дорожнього-мостового господарства, а також житлового фонду й об'єктів соціально-культурного призначення. Ми підготовлюємося відповідно до плану, який затверджений розпорядженням голови облдержадміністрації ще у квітні. Роботи тривають. Технічно область буде готова до початку опалювального періоду», - каже заступник директора департаменту - начальник управління житлово-комунального господарства енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк Софія Близнюк.

Відтак, до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року уже підготовлено: 888 котелень, 2553 житлових будинків, 898 об'єктів соціально-культурного призначення. Здійснено ремонт/заміну 22,0 км водопровідних, 4,6 км каналізаційних та 2,1 км теплових мереж. Створено запас вугілля - 2063 тонни, що становить 52,4 % від запланованого.

Як додала Софія Близнюк, також заплановано, що тарифи під час опалювального періоду не будуть зростати.

«Міський КП ТМР укладено договір з ТОВ «Газопостачальною компанією «Нафтогаз Трейдинг» відповідно до якого, на обсяг газу, який споживає населення, газ буде постачатися за ціною 7,42 грн. Тобто вартість теплової енергії планується залишитися на тому самому рівні», - додає Софія Близнюк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибухи біля аеропорту ...
Наступна новина: Вибухи у Кабулі: кількість ...

КОМЕНТАРІ