Ламінат: головні переваги

Ламінат: головні переваги

28.08.21 01:27 0 747

Будинок - це місце, де кожна людина хоче відчувати себе захищено і комфортно. Затишок в будинку досягається багатьма факторами, але дизайн приміщень становить левову частку успіху. Важливу роль відіграє підлогове покриття, яке лежить в вашому домі. Вибір покриття для підлоги - це складне завдання, бо необхідно врахувати багато чинників: міцність, екологічність, технічні характеристики, вартість і, звичайно ж, декор. В останнє десятиліття ламінована підлога залишаються лідером серед усього величезного вибору підлогових покриттів. Цьому сприяє багато чинників. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину будматеріалів https://stroy-alians.com.ua/ru/laminirovannye-poly/, в якому безпосередньо можна придбати ламінат від виробника за доступною ціною.

Переваги ламінованих підлог:

  • Міцність. Погодьтеся, що роблячи ремонт і вибираючи підлогове покриття, ви сподіваєтеся, що воно прослужить Вам довгі-довгі роки. І вибираючи ламіновані підлоги, Ви робите правильний вибір. Адже така підлога виготовляються за спеціальною технологією, яка робить їх більш стійкою до стирання і появи подряпин порівняно з паркетними підлогами. Основа ламінату виготовляється стійкою до ударів і твердою, що надає підлозі міцності. Також всі ламіновані підлоги покриваються спеціальним захисним шаром, в якому присутня корунд (один з найбільш твердих матеріалів на нашій планеті), що надає підлогового покриття додатковий захист.
  • Широта забарвлень. Тільки в асортименті ламінованих підлог Ви зможете побачити величезне розмаїття декорів, які імітують різні породи дерева (дуб, клен, бук, каштан і т. д.), а також декори, які імітують камінь, мармур або плитку й стилізовані декори.
  • Варіації дизайнів. Ламінована підлога - це підлогове покриття, які дають Вам широту вибору і не обмежують Вашу фантазію.
  • Варіації обробки панелей. Напевно, жодне підлогове покриття не має в своєму асортименті таку силу-силенну різних варіантів дизайнів. Так одним з відрізняють моментів є обробка країв планки. В такому випадку підлоги можуть бути: з фаскою (скошена кромка по краях планки), з мікрофаскою (трохи скошена кромка по краях планки), без фаски (рівні кромки планок).
  • Простота укладання. Всім відомо, що як добре і довго буде лежати підлогу, залежить, в першу чергу, від укладання підлогового покриття. А чим простіше укладати матеріали, тим менше можливість допустити помилки. Ламінат укладається на основу з використанням лише замкових з'єднань. Вам не буде потрібно ні клей, ні грунт, ні навіть професійні укладальники. Адже укладати ламіновану підлогу можна самостійно, не вдаючись до допомоги професіоналів, і не маючи спеціальних навичок. Для цього Вам просто потрібно УВАЖНО прочитати покрокову інструкцію, яка знаходиться в кожній пачці ламінованих підлог.
  • Легкий догляд. Ламінату не потрібен особливий догляд. Досить у міру забруднення підлогового покриття мити його вологою ганчіркою. Для складних видів забруднень рекомендується використовувати спеціальні засоби для очищення ламінованих підлог.
  • Екологічність. Результати численних досліджень довели, що ламіновані підлогові покриття не шкідливі для навколишнього середовища. Вони екологічно безпечні та низька емісія формальдегіду, а також летучих органічних речовин - тому підтвердження. Крім того, ламінат не містить шкідливих важких металів і хлорорганічних добавок. А завдяки конструктивним особливостям, простоті й легкості догляду, він повністю гігієнічний. Іншими словами, підходить для використання навіть при алергічній чутливості.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 100)
Попередня новина: 7 преимуществ ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ