Що собою являє QR-меню для ресторану?

Що собою являє QR-меню для ресторану?

28.08.21 09:50 0 943

QR-меню - це віртуальне меню будь-якого закладу, доступне для відвідувачів на їх смартфонах. Щоб отримати доступ до актуальних страв і напоїв, необхідно просто відсканувати QR-код закладу. Це можна зробити сидячи в ресторані (код буде розміщений на столі), прогулюючись на вулиці (через листівку або друковану рекламу) або вдома (через зображення на екрані монітора). Отже, щоб усвідомити всі переваги QR код меню ресторана, варто з'ясувати принцип роботи QR-коду і що саме робить його переломним інструментом для майбутнього вашого закладу.

Ключові основи QR-коду

QR в перекладі з англійської означає ''швидка відповідь'' (quick response). Це словосполучення ідеально відображає його суть. Візуально людина бачить етикетку, що складається з чорних квадратів в певному порядку на білому тлі. Такий двовимірний штрих-код містить зашифровану інформацію, наприклад, посилання, зображення, текст та ін. В QR можна закодувати практично будь-який контент.

Головна відмінність QR-коду від звичайного одновимірного штрих-коду — можливість відсканувати й розпізнати інформацію за допомогою камери мобільного телефону. Де б ваш потенційний гість не був і чим би не був зайнятий — зробити замовлення буде простіше простого, а головне зручно і безпечно. Так що користувачеві не потрібно встановлювати будь-які додаткові додатки, чекати своєї черги, а також контактувати з персоналом.

А з огляду на поточну епідеміологічну ситуацію у світі, коли ресторани активно починають відновлювати свою роботу в режимі граничної безпеки та на межі рентабельності, попит на qr код меню ресторана зростає в геометричній прогресії. Більш того, експерти ресторанного бізнесу впевнені: незабаром QR-меню разом з безконтактними замовленнями й платежами на основі QR-коду стануть загальноприйнятим стандартом.

Сила QR-технології

Отже, qr код меню ресторана, кафе, бару, готелю і будь-якого іншого закладу виглядає аналогічно тим QR-кодам, які ви неодноразово бачили. Здається, що це просто набір монохромних квадратиків, але на ділі все набагато цікавіше.

Розмістити унікальний код вашого ресторану можна де завгодно, лише б він потрапив в поле зору цільової аудиторії. Це можуть бути будь-які звичні місця: сайт закладу, рекламні площадки, візитки, листівки, стенди, рекламні брошури столи в самому ресторані й т. д. Отримати доступ до меню через QR-код Ви також можете в листі з підтвердженням броні столика, регулярній розсилці, в акаунтах в соціальних мереж.

Зупинимося докладніше на тому, як сканувати меню в ресторані. Побачивши ваш унікальний штрих-код, гості просто сканують його через камеру свого смартфона й отримують миттєвий доступ до актуального меню і спеціальних пропозицій. Ніяких додатків не потрібно, а зробити замовлення вийти за все в кілька кліків. Складно? Аж ніяк. Довго? Зовсім навпаки.

Ключові переваги QR-меню

Дуже рідко, коли в бізнесі переваги від впровадження тієї чи іншої технології наскільки перевищують зусилля на її реалізацію. Але з меню ресторану через QR-код це правда в кожному слові.

У нього нескінченний список переваг. Але на думку експертів, найкраще в ньому — це абсолютна універсальність. QR-меню ідеально впишеться в принцип роботи та імідж 5-ти зіркового готелю, кафе на винос, доставку суші, спортивного бару, дитячого розважального центру... І цей список можна продовжувати вічно.

Джерело: https://qrcafe.com.ua/.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 85)
Попередня новина: Сергій Надал вручив ...
Наступна новина: Пакистан: внаслідок пожежі ...

КОМЕНТАРІ