«Готуємось до школи разом»: на Театральному майдані Тернополя триває благодійна акція

«Готуємось до школи разом»: на Театральному майдані Тернополя триває благодійна акція

29.08.21 08:56 0 416
Напередодні нового навчального року у Тернополі проходить всеукраїнська акція «Готуємось до школи разом», завдання якої – забезпечити дітей вразливих категорій населення канцелярським приладдям для школи.

Спеціальний контейнер, де кожен охочий може залишити благодійну допомогу для дітей-сиріт чи дітей з малозабезпечених сімей, розмістили на Театральному майдані працівники сектору ювенальної превенції і волонтери Благодійної організації «Фонд Добрих Людей» при підтримці Тернопільської міської ради.

Долучився до акції та вніс свою частку до благодійної справи і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Ця доброчинна подія спрямована на збір необхідного учнівського і канцелярського приладдя для дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей. Адже, на жаль, не всі родини у Тернополі мають фінансову змогу базово підготувати дитину до навчального року і придбати все необхідне для навчання, - зазначив Сергій Надал. – Тому закликаю усіх небайдужих жителів міста приєднатися до доброї справи, подарувавши цим діткам зошити, ручки, книги, пенал, олівці, фарби, папір тощо. А наприкінці акції ювенальні поліцейські вручать зібрані речі школярам, які цього потребують».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Названо лауреата ...
Наступна новина: Пентагон бачить «достовірну ...

КОМЕНТАРІ