Проєкт «Науковий осередок» Шкільного громадського бюджету 2021 успішно реалізували у тернопільській школі №18

Проєкт «Науковий осередок» Шкільного громадського бюджету 2021 успішно реалізували у тернопільській школі №18

31.08.21 09:47 0 417
Уже за декілька днів розпочинається новий навчальний рік. Тернопільські школи ретельно готуються до початку освітнього процесу, на територіях навчальних закладів з’являються сучасні навчальні та відпочинкові зони – це проєкти, які стали переможцями «Шкільного громадського бюджету 2021».

Одним із таких проєктів, який успішно реалізували у школі №18, є «Науковий осередок» - оновлений кабінет хімії, в якому уже з вересня учні зможуть безпечно проводити хімічні досліди та експерименти на сучасному лабораторному обладнанню.

Як розповідає авторка проєкту десятикласниця Анна Мельник, за кошти, виділені на реалізацію ініціативи, у кабінеті хімії було проведено ремонт приміщення, придбано мультимедіи?ну дошку, короткофокуснии? проєктор, хімічне обладнання, оновлено меблі, стенди.

Завдяки цьому учні матимуть прекрасну можливість вдосконалювати свої знання з хімії, зможуть формувати навички розв'язання теоретичних та експериментальних задач.

Окрім цього, школярі зможуть проводити власні дослідження хімічних процесів, експериментувати і робити висновки на основі спостережень.

Перелік усіх проєктів, які вже реалізовані в освітніх закладах Тернополя, можна переглянути тут.

Нагадаємо, з 1 вересня у Тернопільській громаді стартує прийом заявок на «Шкільний громадський бюджет 2022». Брати участь у Шкільному громадському бюджеті уже зголосилися 32 школи, 30 з яких з Тернополя та 2 - з населених пунктів громади, а саме: с.Кобзарівка та с. Чернихів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна і ще 95 країн ...
Наступна новина: МАГАТЕ: Північна ...

КОМЕНТАРІ