Чому варто встановлювати металеві двері в під'їзд?

Чому варто встановлювати металеві двері в під'їзд?

31.08.21 09:13 0 1063

Сьогодні в якості під'їзних дверей все більшою популярністю користуються міцні металеві вироби, які лише одним своїм виглядом здатні продемонструвати неприступність входу до вашого помешкання і захистити його від небажаних проникнень. Звичайно, зовнішніми обіцянками надійності вхідні залізні двері в під'їзд не обмежуються, більш того, вимоги, що пред'являються до них, ще вище, ніж до їх побратимів, встановленим на поверхових майданчиках. Далі, ми поговоримо про те, що слід враховувати при виборі сталевих під'їзних дверей. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину http://domofon-vizitt.in.ua/ru/dveri, в якому безпосередньо можна придбати металеві двері в під'їзд під домофон.

Критерії вибору металевих дверей в під'їзд:

  • Висока прохідність. Інтенсивна експлуатація повинна відображатися в таких показниках, як жорсткість полотна, а також стан петель і замкової системи. Багаторазовий повтор циклів відкриття і закриття вимагає зміцнення петель та дверної коробки та установки доводчика.
  • Протистояння спробам злому. Сталеві вироби, які встановлені в під'їздах, складаються з міцних суцільних листів металу, які є досить міцними, щоб чинити опір небажаним гостям, і посилюються ребрами жорсткості оптимальної товщини.
  • Комфорт. Обмежуючи доступ стороннім людям і бездомним тваринам, така конструкція повинна бути зручною при відкриванні та закриванні мешканцями, витримуючи навантаження, незрівнянні з тими, які відчувають звичайні сталеві двері. Установка металевих під'їзних дверей носить і ще один важливий практичний сенс — збереження тепла і зниження рівня шуму. Поряд з металопластиковими вікнами, металеві вхідні двері зі звукоізоляцією, встановлені в під'їзді, здатні значно підвищити рівень комфортного проживання у квартирах.
  • Кліматичний вплив. Зовнішні під'їзні двері повинні володіти стійкістю до таких атмосферних впливів, як: опади, спека чи мороз, вогкість та ін. Для цього проводиться антикорозійна обробка полотна і ряд інших заходів. Якщо ж під'їзд не опалюється, теплоізоляційні властивості вхідних дверей допоможуть запобігти замерзанню води в батареях в умовах суворої зими.
  • Захист від хуліганів і вандалів. Металеві вхідні двері, як правило, мають дуже строгий дизайн, оскільки декоративне покриття може піддаватися не тільки важким умовам експлуатації, але й дії вандалів. Крім нанесення антикорозійного складу, сталеве полотно покривають порошковим напиленням, що протистоїть подряпинам і вогню, і легко відновлюється лакофарбовим шаром. На відміну від зовнішніх дверних конструкцій, тамбурні варіанти, що встановлюються на сходових майданчиках власниками декількох квартир, можуть мати більш естетичний зовнішній вигляд завдяки облицюванню декоративними панелями.

Переваги металевих під'їзних дверей:

  • Підвищена міцність.
  • Вогнетривкість.
  • Хороші тепло- і водоізоляційні якості.
  • Стійкість до деформацій, довговічність.
  • Забезпечення безпеки мешканців.
  • Зручність користування.

Особливості під'їзних вхідних дверей

Часто такі двері бувають нестандартними, оскільки отвори в будинках індивідуальні. Наприклад, для широких прорізів можуть використовуватися двостулкові варіанти, при цьому одна зі стулок, як правило, глуха або відкривається лише в разі потреби. Також вхідні двері можуть бути обладнані додатковими елементами:

  1. накладними та кованими деталями;
  2. вікнами зі склопакетами;
  3. камерами стеження;
  4. домофоном;
  5. замковою системою підвищеної надійності та ін.

Висновки

Міцні сталеві під'їзні двері, що зберігають спокій і майно мешканців, — це візитна картка будинку, символ надійності та безпеки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 97)
Наступна новина: Паралімпіада: українці ...

КОМЕНТАРІ