«Здійсни мрію»: Лідія Таран та Нацполіція зробили свято підопічному хлопчику,що переміг онко

«Здійсни мрію»: Лідія Таран та Нацполіція зробили свято підопічному хлопчику,що переміг онко

31.08.21 19:25 8 683

 У прямому ефірі ТСН, присвяченому 30-ій річниці Дня Незалежності України сталося диво! Ведуча ТСН та кураторка проєкту «Здійсни мрію» Лідія Таран разом з Нацполіцією влаштували свято мрії для восьмирічного Гліба Хуртепи!

За роки незалежності й після Майдану поліція та формат її роботи змінились. Нові поліцейські стають більш дружні до людей і відгукуються на сигнали допомоги, беруть участь у благодійних справах. Вони допомагають і  проєкту «Здійсни мрію» 1+1 media. Одним з дітей, чиє велике бажання допомогли здійснити поліцейські, стала мрія Гліба Хуртепи із с. Бобрица, Черкаської області.

«Історія Гліба стала для мене рідною і дуже пам’ятною. І дуже важливо саме зараз у ці дні розказати всім її щасливе продовження! Пригадуєте, майже рік хлопчик прожив у лікарні Охмадит, мужньо долаючи рак крові. Тоді, 4 роки тому, він мріяв про одне – одужати, вирости й стати поліцейським. Ми знайшли мрійника і допомогли всі разом. На спецзамовлення ми пошили для малого  форму, і подарували на його День Народження разом з головою Нацполіції. Тоді ж ми запросили його на святкування другої річниці створення Нацполіції, де влаштували посвяту в поліцейські. Це позитивно вплинуло на хлопчика – він зміг побороти недуг і тепер повністю здоровий! А тепер, я хочу підтримати Гліба ще раз на шляху до його мрії!», – поділилась телезірка Лідія Таран.

Гліб з чотирьох років прагне стати справжнім поліцейським. Зараз Глібу вже вісім років, він навчається у другому класі. Стільки років минуло, а своїй мрії малий не зрадив! Все ще мріє про професію полісмена. Хлопчик так підріс, що вже наздоганяє свою Фею, Лідію Таран, за зростом.  І найголовніше диво – Гліб повністю видужав від гострого лімфобластного лейкозу!

4 роки тому, на Софійській площі у Києві, для святкування річниці створення Нацполіції, зібрались високопосадовці, сотні поліцейських у формі, закордонні гості, журналісти, охорона, а також поліцейські машини, мотоцикли, велосипеди, коні... і єдина дитина – маленький Гліб, який забажав стати поліцейським! Велика кількість людей підтримала Гліба на шляху до одужання. А місцеві полісмени, після посвяти, взяли малого під свою опіку – подарували хлопчику гіроскутер та дали покерувати поліцейским авто – під наглядом полісмена.

Цьогоріч Гліб разом з мамою Ольгою приїхали на святковий ефір ТСН до Дня Незалежності. Малому підготували сюрприз у прямому ефірі! На імпровізовану сцену, на Золотих Воротах, в’їхало троє поліцейських на мотоциклах. Вони подарували Глібу мотошолом, привітали та побажали, щоб його мрія збулась! Під вибух оплесків Гліб сів на мотоцикл та відправився, разом з поліцейськими, для патрулювання сусідньої вулиці!

Святковий ефір став яскравим завершенням всеукраїнського туру ТСН до 30-річчя Незалежності! Біля Золотих Воріт  фінал провели Алла Мазур, Лідія Таран, Наталія Мосейчук. У той вечір мільйони були з нами за телеекранами та сотні були поруч!

«30 років Незалежності – великий шлях, що українці подолали разом! Пишаюсь, що за роки незалежності ми створили такий проєкт, як «Здійсни мрію»! Мрії мають цілющі властивості! Ми робимо всі разом велику добру справу і надихаємо мільйони дітей не здаватись, сміливо мріяти і йти до успішного майбутнього! Якщо у Гліба вийшло, то й у вас та ваших дітей все вийде!», – прокоментувала кураторка проєкту «Здійсни мрію» Лідія Таран

Відсвяткувати день народження нашої країни прийшли: вчителі зі Школи Супергероїв в Охматдиті Олена Кіркевич, Богдан Савченко, паралімпійці, військові та ветерани АТО – Вадим Свириденко, Віталій Марків, Максим Лапко, Віктор Кардаш з дружиною Ольгою, волонтерка Олена Масоріна, благодійниця Надія Рітке, мотиваційний тренер Андреас Тіссен, оперний співак Олексій Кузнєцов, тренерка Збірної України з художньої гімнастики Ірина Дерюгіна, хореограф-постановник Збірної команди України з художньої гімнастики Іриша Блохіна, духовенство, генеральний продюсер 1+1 Максим Кривицький, директор департаменту новин Сергій Попов, автор та продюсер документальних телепроєктів Акім Галімов, журналісти Алла Хоцянівська, Ірина Маркевич, ведучі 1+1 Тімур Мірошниченко, Олександр Попов, Володимир Рабчун, Валерія Ковалінська та Олександра Лобода. Співали для гостей та телеглядачів друзі «Здійсни мрію» – Тіна Кароль, Джамала, Pianoboy.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: Платная скорая помощь в ...
Наступна новина: Майнинг криптовалюты: что ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Romazanov - 31.08.21

Блог сделан очень профессионально, и легко читается

аватар країна
Conary - 31.08.21

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
vnginv - 31.08.21

Изумительно!

аватар країна
Zbyker - 31.08.21

Я ось думаю, а де Ви матеріал взяли для вирішення описаної у статті, невже з голови?

аватар країна
maxnemoy - 31.08.21

Корисного багато знайшла для себе

аватар країна
n7773 - 31.08.21

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
Ghost_of_real - 31.08.21

ух ти...

аватар країна
VELIAL_SQUAD - 31.08.21

Хм… Очень даже ничего.