Муніципальні інспектори Тернополя використовують нове програмне забезпечення для фіксації порушень правил паркування

Муніципальні інспектори Тернополя використовують нове програмне забезпечення для фіксації порушень правил паркування

02.09.21 08:07 0 374
Днями на території Тернопільської громади запрацювала автоматизована система контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

Інспектори з паркування уже винесли перші постанови про адміністративне правопорушення на новому програмному забезпеченні.

Автоматизована система працює за наступним алгоритмом: при виявленні порушення правил паркування працівник муніципальної інспекції на планшеті обирає вид порушення, далі – автоматично визначається вулиця, на якій вчинено порушення, після чого робиться декілька фотографій номерного знаку автомобіля для його розпізнавання у системі та фотофіксація самого порушення.

Після заповнення усіх необхідних даних на спеціальному терміналі роздруковується повідомлення про вчинене порушення, яке залишається працівником інспекції на лобовому склі транспортного засобу, що припарковане з порушенням правил паркування. У цей час дані про вчинене порушення одразу передаються в Центр обробки даних, а відтак потрапляють у Реєстр адміністративних правопорушень, «Кабінет водія» і на сайт Тернопільської міської ради.

Як розповідає начальник управління муніципальної інспекції Ігоря Максиміва, п’ять інспекторів з паркування уже працюють з придбаним програмним забезпеченням. Використання цієї програми дасть можливість більш оперативно опрацьовувати вулиці та виявляти порушення правил паркування транспортних засобів.

Додамо, таку програму для автоматизації процесу фіксування порушень правил паркування також використовують у інших обласних центрах.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ув’язнена білоруська ...
Наступна новина: Метеопопередження: у ...

КОМЕНТАРІ