Час творити дива: український благодійний проєкт «Здійсни мрію» отримав 800 тисяч гривень на здійснення мрій важкохворих дітей

Час творити дива: український благодійний проєкт «Здійсни мрію» отримав 800 тисяч гривень на здійснення мрій важкохворих дітей

03.09.21 20:35 0 500

1 та 2 вересня відбувся масштабний міжнародний онлайн форум «З порожнечі у достаток». Це унікальна подія в Україні та світі — 24 години якісного контенту нон-стоп! Понад 300 тисяч глядачів з 6 континентів слухали виступи 24 топ-спікерів в режимі живого часу. Переклад здійснювався на 4 мови: українську, англійську, іспанську, російську, а також сурдопереклад.

Говорили про теми, близькі всім: стосунки, бізнес, здоров'я. Форум «З порожнечі у достаток» організував європейський міжнародний бізнес-коуч — Андреас Тіссен, разом зі світовою освітньою платформою Edufy. Яскравим і видовищним стартом проєкту став масштабний авто і мотопробіг, який відбувся напередодні. У ньому взяли участь байкери та автомобілісти. З прапорами й музикою вони прямували колоною через весь Київ.

Ціна на участь в освітньому форуму стартувала від 7 доларів. Було придбано 300 тисяч квитків. Частину вторгованих коштів — 800 тисяч гривень, передали благодійному проєкту 1+1 media — «Здійсни мрію». Прийняла сертифікат на благодійний внесок на здійснення мрій важкохворих дітей та забезпечення роботи шкіл в лікарнях Олександра Лобода, кураторка «Здійсни мрію», ведуча 1+1. 

«Я думаю це час творити дива! Кошти вже надійшли на рахунок. На них будуть здійснені мрії наших підопічних — багато хто з мрійників не бачить іншого життя, окрім лікарняних палат, численних процедур. Ми з проєктом «Здійсни мрію» намагаємося направити їхнє мислення в правильне русло, щоб вони знали — мрії здійснюються, життя триває! Ми вдячні форуму «З порожнечі у достаток» та Андреасу за підтримку! Сподіваюся і на подальшу співпрацю. Будемо творити дива разом!», — поділилась Олександра Лобода, кураторка «Здійсни мрію» та ведуча Проспорт.

За 5 років існування команда «Здійсни мрію», разом із кураторками Лідією Таран, Олександрою Лободою та волонтеркою Нелею Шовкопляс, здійснили сотні дитячих мрій. Наші підопічні видавали книжки, грали ролі в серіалах, прикрашали обкладинку глянців, подорожували країнами світу: Бразилія, Франція, ОАЕ, Британія, Іспанія, Туреччина та інші. Допомагали здійснювати мрії ще й зірки — Кріштіану Роналду, Тіна Кароль, Катерина Осадча, Monatik та інші. Здійснення однієї з мрій на власні очі бачив організатор форуму Андреас Тіссен.

«Я був на одному із заходів, де мрійниця Ксенія Гвоздяк подарувала Ніку Вуйчичу сорочку, яку створила сама. Дівчинка мріяла стати дизайнером для людей з інвалідністю. Тоді я вперше почув про «Здійсни мрію» та загорівся ідеєю. Моя мета щодня продовжувати змінювати життя людей на краще. Саме для цього я заснував інновацію у сфері навчання під назвою «Edufy» та організував форум. Коли днями прилетів до Києва, знову звернув увагу на цей проєкт. І ми разом з командою прийняли рішення підтримати «Здійсни мрію», зокрема освітні мрії дітей, школи в лікарнях», — розповів Андреас Тіссен, організатор форуму, європейський бізнес-тренер.

Серед легендарних спікерів «З порожнечі у достаток»: коуч та меценат Нік Вуйчич, друг та партнер Опри Вінфрі — письменник Тім Сторі, бізнесмен і психолог Аллан Піз, біологиня Керолайн Ліф, автор бестселлерів Робін Шарма, експерт з лідерства Джон Максвелл, а також тренер з особистісного росту Іцхак Пінтосевич.

Були в програмі унікального форуму «З порожнечі у достаток» й українці. Зірка телеканалу 1+1, шоумен, продюсер Юрій Горбунов розповів величезній міжнародній аудиторії про успішне українське кіно, яке він продюсує, свій новий серіал «Скажені сусіди» для платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ,  шоу «Танці з зірками», старт якого вже 5 вересня, й інші суперпроєкти та про особисте — родину й синів. 

Послухати легендарних спікерів зі США, Німеччини, України, Казахстану, Австралії, Ізраїлю, Канади наживо та підтримати свого колегу прийшли зірки каналу 1+1: Валентина Хамайко, Володимир Рабчун. 

На заході зафіксували рекорд! Це був Найтриваліший міжнародний онлайн форум з одним модератором.  Рекорд занесли до книги «Національний реєстр рекордів України», яка є офіційним представником Книги Рекордів Гіннеса в Україні.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 87)

КОМЕНТАРІ