Коронавірус: США інвестують майже 3 мільярди доларів у виробництво вакцин від COVID-19

Коронавірус: США інвестують майже 3 мільярди доларів у виробництво вакцин від COVID-19

04.09.21 08:54 0 336
Сполучені Штати планують інвестувати майже 3 мільярди доларів у ланцюжок постачання для виробництва вакцин від коронавірусної хвороби, аби наростити запаси і стати «арсеналом вакцин для світу». Про це заявив радник Білого дому з питань COVID-19 Джеффрі Заєнтс на пресконференції 2 вересня.

За його словами, кошти будуть спрямовані на посиленні потужностей компаній для виробництва ліпідів, мішків для біореакторів, трубок, голок, шприців та засобів індивідуального захисту.

«Ця нова інвестиція ще більше розширить національні можливості з виробництва вакцин, що допоможе США виконати своє зобов'язання і стати арсеналом вакцин для світу, а також підготувати Америку для подальших зусиль із вакцинації», – каже Заєнтс.

Сполучені Штати мають достатньо доз вакцин для свого населення. Американська влада наполегливо закликає невакцинованих зробити щеплення на тлі зростання кількості хворих, госпіталізацій та смертей через поширення більш заразного штаму «дельта». Вашингтон також планує надати сотні мільйонів доз іншим країнам цього та наступного року. Наразі США надіслали понад 130 мільйонів вакцин у десятки країн. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Третя доза вакцини чи бустери. Навіщо вони потрібні?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ