У Західноукраїнському національному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань «Студентська молодь – майбуття держави»

У Західноукраїнському національному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань «Студентська молодь – майбуття держави»

04.09.21 09:37 0 539
1 вересня у Західноукраїнському національному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань «Студентська молодь – майбуття держави».

Привітав студентів-першокурсників та професорсько-викладацький колектив міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Дорогі першокурсники, ви робите важливий крок у своєму житті, приєднуючись до університетської родини ЗУНУ. Цьогоріч університет відзначає 55 років, тому ви розпочинаєте навчання в історичний момент для вищого учбового закладу. І це не лише один з найстаріших і, водночас, один із кращих економічних університетів України. Впевнений, що ваш вибір зроблений вірно, - відзначає Сергій Надал. – Західноукраїнський національний університет славиться добрими традиціями, які відомі не лише у Тернополі, а й у всій Україні. Тут ви зможете отримати гідні знання та здобути престижну професію, а згодом працювати на благо міста і країни, адже всі сфери суспільного життя потребують змін. Ілон Маск сказав: «Зміни рухають прогрес». Будьте активними, наполегливими, непереможними у реалізації своїх мрій. Бажаю вам міцного здоров’я, впевненості, здійснення амбітних планів та задумів, нових щоденних перемог».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Валютний ринок: долар ...

КОМЕНТАРІ