Сергій Надал привітав та нагородив підприємців Тернополя напередодні професійного свята

Сергій Надал привітав та нагородив підприємців Тернополя напередодні професійного свята

04.09.21 09:57 0 527
Щороку у першу неділю вересня в Україні традиційно відзначається День підприємців. Напередодні свята міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з начальником Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайлом Яциною привітали представників малого та середнього бізнесу.

За сумлінну працю, особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста та високу податкову культуру більше 30-ти підприємців Тернополя отримали грамоти міської ради, подяки Головного управління ДПС у Тернопільській області і цінні подарунки.

«День підприємця щороку відзначають на державному рівні, а це вже свідчення того, що держава розуміє, наскільки важливий ваш вплив на життя у країні. Починаючи з 90-х років підприємці були першими, хто надавав робочі місця. Брали на себе ризики і в доволі складний та незрозумілий час створювали нові виробництва, бізнеси, давали можливість розвиватися економіці України, - відзначив Сергій Надал. - Підприємництво - це діяльність на свій страх і ризик. Підприємці впливали на економіку впродовж всієї історії, з часів Шептицького, коли існував кооперативний рух, часи бездержав’я, новітня історія від моменту Незалежності. Завдяки суб’єктам господарювання економіка почала по-новому розвиватися. Особлива вдячність кожному з вас за надану підтримку волонтерам та армії від початку російської агресії і допомогу під час пандемії COVID-19. Вітаю вас усіх зі світом та бажаю міцного здоров’я, надійних партнерів, реалізації нових успішних проєктів та родинного затишку і благополуччя».

Зазначимо, за 8 місяців 2021 року підприємці наповнили бюджет громади на 1,2 млрд грн, а це на 300 млн грн надходжень більше, ніж минулого року.

Більше фото з події можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 1 вересня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ