Юні тернополяни здобули перемогу на Чемпіонаті України з автомодельного спорту

Юні тернополяни здобули перемогу на Чемпіонаті України з автомодельного спорту

04.09.21 08:12 0 472
Вихованці комунального закладу «Станція юних техніків» здобули призові місця та отримали нагороди на змаганнях з автомодельного спорту «Чемпіонат України (серед юніорів, юнаків) радіокеровані моделі, класи позашляхових та шосейних перегонів IV рангу», який проходив в Одесі з 19-24 серпня.

Загалом у змаганнях взяли участь 84 спортсмени у віковій категорії від 7 до 60 років з 11 областей України, якими було представлено 150 автомоделей. Учасники стартували у трьох класах позашляхових та дев’яти класах шосейних перегонів.

Тернопільська команда у складі вихованці комунального закладу «Станція юних техніків» віком до 14 років здобула VI місце у загальному заліку, а окремі її представники були нагороджені дипломами, медалями та кубками:

* клас РЦБ: Наконечний Віктор – І місце;

* клас РЦЕ 10 Стандарт: Ніконенко Андрій I місце;

* клас РЦЕ 10 Стандарт: Наконечний Віктор – II місце;

* клас ДТМ 10 Стандарт юнаки: Наконечний Віктор – II місце.

До слова, завдяки праці тренера Мирослава Пекальчука, «Станція юних техніків» за роки існування виховали цілу плеяду кандидатів та майстрів автомодельного спорту. Зокрема, у 2019 році за перемогу у Чемпіонаті України у шосейних перегонах «клас РЦЕ-10 Стандарт» звання майстра спорту було присвоєно Денису Давидяку. Вихованці гуртка на етапах змагань Кубка України здобували чимало призових місць та нагород, а у своїх вікових категоріях на Чемпіонатах України навіть перемоги. У цьому році спортсмени гідно представили область на змаганнях в Києві, Одесі, Миколаєві, Львові, Харкові.

Вітаємо юних спортсменів та бажаємо нових яскравих перемог та високих нагород.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Марсохід Perseverance взяв ...
Наступна новина: Україна відправила до Литви ...

КОМЕНТАРІ